Opgaven løst i Aabenraa


20.04.2017 | Af Claus Sonne

Kvalifikation til Primo Tours Ligaen, 2. kamp
Sønderjyske - TTH Holstebro 23-27 (12-11) 
TTH vinder 2-0 i kampe.

Mål Sønderjyske:  Camilla Nissen 11, Emily Baunsgaard 4, Helena Løjborg 3, Emma Kiellberg 2, Frida Blohm 2, Nina Bech 1.

Mål TTH: Annette Jensen 6, Mathilde Neesgaard 5, Hege Bakken Wahlquist 5, Pauline Bøgelund 4, Line Mai Hougaard 3, Sara Hald 2, Line Skak 2.

Pyha ... TTH er med en 27-23 sejr i Aabenraa over Sønderjyske klar til endnu en sæson i Primo Tours Ligaen.

Og lad os bare sige det, som det er: Det så bestemt ikke godt ud for TTH i de første 30 minutter. Fejlene stod ganske enkelt i kø, især offensivt, og Sønderjyske kunne da også gå til pause fora 12-11.

2. halvleg blev, heldigvis, en noget anden oplevelse, hvor TTH viste, at man er et bedre mandskab. Marianne Lundsby stod i vejen for rigtig meget i TTH-kassen, og i den anden ende var blandt andet Mathilde Neesgaard skarp.
Kombinationen betød, at TTH stille og roligt trak fra. Der var lidt optræk til panik, da Sønderjyske udnyttede en TTH-udvisning til reducere TTH's føring til 20-18, men TTH var ovenpå.

Føringen blev udbygget til fire og fem mål, og med cirka 10 minutter igen havde TTH kampen i sin hule hånd - og så kunne der ellers jubles til den store guldmedalje i Aabenraa.

 

Del på facebook