Samarbejdsklubber

Vision

TTH Holstebro vil også i fremtiden være Nordvestjyllands håndboldflagskib.

Flere af vores initiativer skal være med til, at højne interessen for håndboldspillet – både som aktiv og tilskuer.

Netværket af TTH-samarbejdsklubber har til hensigt, at styrke samarbejdet mellem håndboldklubberne og øge tilknytningen til TTH Holstebro og derved opbakningen til ligaholdene.

Velkommen på holdet…
 

Fordele

Indløb til kamp med ligahold

Samarbejdsklubber har mulighed for, at give ungdomsspillerne en stor oplevelse. De kan løbe ind med TTH Holstebros spillere på banen til hjemmekampe.

En samarbejdsklub får denne store oplevelse til hver hjemmekamp. Samtidig er der mulighed for, at invitere forældre, søskende og ledere gratis med til håndbold denne dag, således det kan blive en festlig dag for holdet. Man sidder samlet i Gråkjær Arena Holstebro.

Kampene i grundspillet fordeles blandt samarbejdsklubberne inden sæsonstart. 
               

Gaver

En samarbejdsklub kan årligt rekvirere billetkoder, der hver giver adgang til en grundspilskamp. Billetkoden kan anvendes som præmie til arrangementer i samarbejdsklubben.
 

BIRN VIP TRAINING – lokalt

I har mulighed for at få 2 spillere ud i jeres klub til en specialtræning for udvalgte ungdomsspillere, autografskrivning til en håndboldafslutning mm.

Klubben er arrangør og kan foregå hverdage og weekender.

Vi anbefaler træning mellem U10 – U16 og der kan max være 30 børn til træningen/eventen.
 

BIRN VIP TRAINING – Gråkjær Arena Holstebro

Specialtræningen vil foregå i Gråkjær Arena Holstebro og vil ligge i ferier eller weekender.

Der vil være en max deltagelse på 5 børn pr. klub (dog max 60 børn i alt).

Træningen er mellem U10 – U16 og der kan max være 30 børn til træningen/eventen.
 

Lederbilletter

En samarbejdsklub råder over 4 billetter til hver hjemmekamp (finaler undtaget). Disse billetter rekvireres på egen hånd via brugernavn og kode til TTH Holstebros billetsystem.

Vejledning kan findes på: http://shop.tthholstebro.dk/side/vejledninger
 

Kom på væggen

TTH Holstebro har i år valgt, at sætte endnu mere fokus på vores samarbejdsklubber, derfor vil vi gerne have én klubtrøje fra hver samarbejdsklub udstillet i vores samarbejdscorner i foyeren.
 

Indløb

Hver samarbejdsklub kan byde ind på kampe. Skriv til billet@tthholstebro.dk snarest muligt. Ved dobbeltstævne prioriteres samarbejdsklubber, der stiller til begge kampe. TTH Holstebro udsender efterfølgende en plan med de ”tildelte” kampe.
 

Bliv TTH Holstebro Samarbejdsklub

Kontakt TTH Holstebro på telefon 97 43 59 59 eller billet@tthholstebro.dk, hvis du har spørgsmål til TTH Holstebro Samarbejdsklub-programmet.

Her kan du downloade informationsfolder sæson 2016/17 til Samarbejdsklubber. Her kan du downloade en liste over samarbejdsklubber sæson 2016/17.