vestjyskBANK

vestjyskBANK - bakker op lokalt

Verner Sekkelund, regionsdirektør, vestjyskBANK Holstebro: "Bag spillernumre og kundenumre findes rigtige mennesker. I vestjyskBANK rådgiver vi mennesker – ikke numre. Vi hjælper med at få dine økonomiske tal til at spille for dig, så du kommer tættere på dine mål. vestjyskBANK er stolt hovedsponsor for TTH Holstebro, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi er det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen."

"Arbejdet med sponsorater er en del af vestjyskBANKs profilerings- og markedsføringsindsats. vestjyskBANK anvender sponsorater lokalt og regionalt. Vores primære strategiske fokus er elite- og breddeidrætten i det vestjyske, hvor vi er en aktiv medspiller i rigtig mange foreninger, lige fra børne- og ungdomshold til seniorer. I vestjyskBANK vil vi sporten, fordi det giver positiv respons, og fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt. TTH Holstebro er områdets sportslige flagskib og eksponerer ikke kun håndbolden men også banken og hele vores lokale område såvel nationalt som internationalt. TTH Holstebro er med til positivt at sætte vores landsdel på Danmarkskortet. Det vil vi gerne bakke op om."

Om vestjyskBANK > 

Om vestjyskBANK Holstebro >

Aktive sponsorater med gensidig værdiskabelse

I vestjyskBANK vil vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater, er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter. Det gør sponsoratet med TTH Holstebro. TTH Holstebro er en professionel drevet klub, som har en god forståelse for, at sponsor også skal have valuta for pengene.

Om vestjyskBANK sponsorpolitik >

vestjyskBANK - en del af vores DNA