10-års hyldest for Gråkjær Arena


29.01.2021 | Af Louise Boo

Når TTH Holstebro spiller topkamp mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag den 13. februar i Gråkjær Arena, vil klubben markere et stort jubilæum i Holstebro. En af Danmarks bedste håndboldarenaer fylder 10 år.

Fejringen af Gråkjær Arena vil ske i samarbejde med firmaet Gråkjær, som har været navnesponsor på Gråkjær Arena gennem alle 10 år. Parterne afholder 10-kroners kamp med temaet:

  • Sammen til håndboldfest – foran skærmen

Topkampen vises d. 13. februar på TV2 kl. 16.00

Gråkjær klar med ”double up bonus” til TTH Holstebro
En fiktiv billet koster 10 kr. For hver billet, der bliver solgt til kampen, doubler Gråkjær op. Jo flere billetter der bliver solgt – jo større økonomisk bonus får klubben.
 
Hos Gråkjær er der stolthed over at have båret navnet på en af Danmarks bedste håndboldarenaer.
 
- En 10-års dag med Gråkjær Arena skal selvfølgelig fejres. Derfor vil vi gerne bakke ekstra op om TTH Holstebro og Gråkjær Arena, som begge har givet hele Holstebro og Nordvestjylland mange fantastiske oplevelser. I en tid hvor vi alle, inkl. sporten, har Covid-19 udfordringer og ikke fysisk må mødes, kan vi være sammen om en fælles oplevelse på anden vis. Vi er stolte over at være en del af det stærke fællesskab, som klubben har skabt i Gråkjær Arena. Det har givet Holstebro og hele det regionale område et kulturmæssigt fyrtårn. Et fyrtårn som skaber stor værdi for os alle, som bor her i området, siger John Gråkjær.
 
TTH Holstebro glæder sig fejring af Gråkjær Arena
Når Bramming og co. går på banen, er der desværre ikke udsigter til at få tilskuere ind i Gråkjær Arena. Derfor håber TTH Holstebro, at alle i og omkring klubben vil følge kampen foran TV-skærmen.
 
- Først og fremmest fortjener Gråkjær Arena en fejring, som vores trofaste publikum og samarbejdspartnere kan opleve hjemme i stuen foran TV'et. Dernæst skal der lyde en stor tak til Gråkjær for den flotte opbakning. Kan vi nå målet om 5000 solgte billetter, vil det, i en usikker tid, give klubben en flot økonomisk gevinst, siger TTH Holstebros direktør John Mikkelsen.
 
Sådan deltager du i 10-kroners kampen for Gråkjær Arena:

Køb fiktiv billet via Mobilepay nr. 885251 – pris pr. billet kr. 10.

  • Du kan købe så mange billetter du vil. Gråkjær doubler op for hver billet, du køber
  • Virksomheder kan købe billetter og modtager kvittering. Kontakt Jan Facius på jan@tthholstebro.dk
  • Blandt alle deltagerne trækkes der lod om 10 stk. signerede ”10-års fantrøjer”

Del på facebook