10-års kamp gav en sejr uden for banen


14.02.2021 | Af Louise Boo

Lørdagens 10-års kamp for Gråkjær Arena gav desværre ikke Bramming og co. point mod Bjerringbro-Silkeborg. Til gengæld fik klubben en flot sejr uden for banen - og med 850 deltagere til DRIVE IN arrangement, salg af 13.500 fiktive billetter og 135.000 i double op bonus fra Gråkjær - fik klubben opbakning til den store guldmedalje.

Med billetindtægt på kr. 135.000 og double op bonus på kr. 135.000 fra virksomheden Gråkjær, blev klubbens samlede økonomiske gevinst til 10-års kampen for Gråkjær Arena på kr. 270.000.

Hos TTH Holstebro er der både stolthed og glæde over den flotte opbakning, som blev over dobbelt så stor som forventet.

- Vi er så taknemmelige for den opbakning, som vi har oplevet de sidste par uger med 10-års arrangementet for Gråkjær Arena. Fra starten drømte vi om 5000 solgte billetter. Så nåede vi 10.000 billetter og sluttede med 13.500 solgte billetter. Det er en imponerende opbakning. Vi takker de mange private og sponsorer, som har givet os denne økonomiske opbakning i en svær tid. Samtidig glæder vi os over den store interesse, der er for klubben i Holstebro og omegn, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Opbakningen til TTH Holstebro har også været stor fra Gråkjær Arenas navnesponsor gennem 10 år, virksomheden Gråkjær, som fra starten udloddede en ”double op” bonus for antal solgte billetter til kampen. Og selvom antallet af solgte billetter blev over dobbelt så stor som forventet, var Gråkjær klar, da der skulle afregnes bonus på kr. 135.000.

- For os som klub har vi i alle 10 år med Gråkjær Arena, haft et godt samarbejde med Gråkjær, som har været en trofast partner for klubben. Gråkjærs opbakning er virkelig flot og giver os ekstra glæde og optimisme for den kommende tid, siger John Mikkelsen, som sender en stor, varm hilsen til John Gråkjær.

Til 10-års arrangementet afholdt klubben samtidig et DRIVE IN event for klubbens sponsorer, sæsonkortholdere og frivillige. I alt deltog 850, som alle fik en TTH-goodiebag som tak for deres opbakning til klubben. TTH Holstebro takker de implicerede partnere, som var med til at gøre dagen god og festlig.

Del på facebook