3 profiler sidder udenfor i svær EHF kamp


29.09.2020 | Af

Når TTH Holstebro møder den tyske storklub, Rhein Necker Löwen, bliver det uden de tre profiler – Bramming, Porup og Enderleit.

Det europæiske gruppespil er i fuld gang, og i aften venter en svær opgave i Europa League returkampen i den imponerende SAP Arena i Mannheim i Tyskland. 

Optakten til Rhein Necker Löwen er ikke den bedste for Søren Hansens tropper. Efter et nederlag på 22-28 i Gråkjær Arena, bliver udebanekampen en stor udfordring. Især når tre af holdets profiler sidder udenfor. Der skal derfor tænkes anderledes for trænerteamet, Hansen og Uhrenholt.

- Det er selvfølgelig en streg i regningen, at pokalweekenden har kostet to nye spillere på skadeslisten. Her blev både Magnus Bramming og Jonas Porup desværre skadet. Samtidig har vi ikke taget Nikolaj Enderleit med til Tyskland, da han skal pleje den skade, som han pådrog sig for en uge siden i den første kamp mod Rhein Necker Löwen. Det bliver en vanskelig kamp, og vi kommer til at skulle lave lidt om i forskellige opstillinger. Vi vil trods savnet af de tre profiler forsøge at skabe en god kamp mod det tyske hold, siger Søren Hansen, som glæder sig til kampen med de europæiske profiler, hvor også andre spillere får mulighed for  ekstra minutter på banen.

Kampen spilles i aften kl. 18.45 i SAP Arena i Mannheim.

Personlig sponsor for Søren Hansen er ID Identity.

Del på facebook