400 skolebørn fik stor håndbolddag


07.10.2021 | Af Nanna Gantriis

Der var store smil og masser af godt humør, da DGI Vestjylland i dag afholdte et stort håndboldstævne for 400 skoleelever. Stævnet afsluttede et længere håndboldforløb, hvor TTH Holstebros ligaspillere har været med fra start til slut.

I samarbejde med DGI Vestjylland har TTH Holstebro været med til at sætte "Totalhåndbold" på skoleskemaet. Gennem seks uger har 400 skoleelever i Holstebro Kommune fået introduceret håndboldkonceptet i idrætstimerne, hvor seks håndboldambassadører fra TTH Holstebros ligahold har været gennemgående personer som trænere og vejledere i forløbet.

Projektet afsluttede i går med et større håndboldstævne i Mejrup Fritidscenter og i Idrætscenter Vest Holstebro. Her dystede 400 skoleelever på livet løs, mens ligaspillerne hele dagen var spilvejledere og dommere. 

Forløbet var for 3. og 4.klassetrin, hvor både piger og drenge spillede sammen. Der deltog skoleklasser fra Mejrup Skole, Tvis Skole, Ulfborg Skole, Rolf Krake Skole, Sønderland Skolen og Borbjerg Skole. De seks TTH-ligaspillere som har været med i hele forløbet er: Johan Meklenborg, Nikolaj Enderleit, Magnus Bramming, Josip Cavar, Christian Jensen og Jonas Porup.

Bramming: Fornøjelse at skabe gode oplevelser og sjov håndbold
For TTH Holstebros Magnus Bramming har det været både sjovt og spændende at være med til at introducere håndbolden for de mange skoleelever:

- Det var virkelig været sjovt at deltage i dette projekt. Vi har fået masser timer sammen med eleverne, og de har kæmpet og øvet sig til den store guldmedalje. Der har været masser af smil, jubel og sammenhold. Nu håber jeg at forløbet kan få endnu flere børn ud i de lokale foreninger for at spille håndbold i klubregi, siger Magnus Bramming, og opfordrer eleverne til at besøge deres lokale håndboldklub efter "Totalhåndbold"-projketet er afsluttet. 

Del på facebook