6 gode grunde til vi vinder med 6 på tirsdag


25.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Kapløbet indledes fra første minut, når TTH-drengene tirsdag skal forsøge at indhente Sporting CPs føring i returkampen ved European League. Vi har samlet 6 faktorer der taler for, at TTH kan indhente de 6 mål, holdet skal bruge for at gå videre til det europæiske gruppespil.

1. Vi har gjort det før
Vi skal ikke mere end tre uger tilbage i tiden for at finde sidste gang, TTH-drengene lavede et lignende comeback. I første kvalifikationsrunde mod RK Trimo Trebnje tabte man kampen i Slovenien med 31-25, men vandt hjemme i Gråkjær Arena med 7 mål og gik derfor videre i European League efter et højdramatisk opgør.

2. De unge er stemplet ind
Normalt ville modstanderne forberede sig på Nikolaj Enderleit, Christoffer Cichosz og Johan Meklenborg. Men grundet skader, er flere af klubbens unge talenter skrevet ind på holdkortet og har spillet stort. Rasmus Ravn og Emil Jensen har de seneste tre opgør været kampafgørende – også selvom fødselsattesten siger 2001 og 2000. 

3. Bramming is back
Magnus Bramming var ikke med i Portugal grundet en snarlig familieforøgelse. Alt tyder dog på, at venstrefløjen er klar i Gråkjær Arena på tirsdag, hvor han plejer at være garant for en håndfuld scoringer.

4. Ligaens topscorer spiller i hvidt
Allan Damgaard er kommet godt fra start i denne sæson. Faktisk er TTH-playmakeren topscorer i HTH-ligaen med 36 mål fordelt på 5 kampe eller 7 mål pr. kamp. Dette lover godt inden tirsdagens kamp, for scorer Sporting CP mere end 26 mål skal vi nemlig vinde med 7 mål. Allan Damgaard, vi skal gerne bede om ild i din arm tirsdag aften!

5. Vi kan nå langt med små ressourcer
Både i denne sæson og sidste sæson viste Søren Hansen og Claus Uhrenholt, at de kan skabe gode resultater trods skader. Sidste sæson gik holdet eksempelvis hele vejen til medaljespillet trods skader til Christian Jensen, Christoffer Cichosz, Johan Meklenborg og flere. Med andre ord ved modstanderne aldrig, hvad Hansen og Uhrenholt kan finde på af taktiske finurligheder.

6. Vi har hjemmebanen
Det er altid godt at spille på hjemmebane, men i European League kan hjemmebanen decideret være forskellen på nederlag og sejr. Gang på gang ses det, hvordan store nederlag i de europæiske turneringer kan vendes til endnu større sejre hjemme i egen hule – og det er hvad vi behøver tirsdag aften.

Så tag dine nærmeste med i Gråkjær Arena tirsdag aften og giv den gas med hep og klap, så vi kan give TTH-drengene de bedste forudsætninger for at gå videre til det europæiske gruppespil. Du kan købe dine billetter lige her.

Del på facebook