'60 minutters rå muskelkraft'


19.04.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Ren fight og rå muskelkraft var hovedelementerne i gårsdagens kamp mod Skanderborg Håndbold. Dette passede lige ind i Mathias Porsholdts ånd.

Mathias Porsholdt fik for alvor lov at smage på slutspillets glæder søndag aften, da han stod overfor et af ligaens bedste forsvarshold. Og den evige kamp mod Skanderborgs hårde midterforsvar kunne mærkes efter slutfløjt:

- Jeg er helt færdig, grinede Porsholdt inden han satte ord på kampen:

- Det var ren brydekamp mod deres midterforsvar. Skanderborg er et af ligaens dygtigste forsvarshold, så det var 60 minutters rå muskelkraft.

Alligevel lykkedes det TTH Holstebro at knække Skanderborg-forsvaret tidligt i kampen, og de hvidblusede kunne forlade banen med en sejr på 34-29.

Hvem slår hvem?
Onsdag venter næste opgave for TTH, når de danske mestre fra Aalborg Håndbold kommer på besøg. Seneste kamp imellem de to mandskaber endte med en kneben sejr til Aalborg, men selvsamme Aalborg-mandskab led et nederlag til Skanderborg Håndbold i første runde af slutspillet. Og TTH slog Skanderborg i anden slutspilsrunde… Så hvor står TTH inden den kommende kamp?

- Det er en helt ny kamp på onsdag. Folk slår hinanden indbyrdes og resultaterne vidner om, hvor tæt gruppen er. Du skal være klar på kampdag, ellers kan det koste dyrt mod alle hold , siger Mathias Porsholdt. Han bakkes op af Magnus Bramming:

- Aalborg er lynhurtige til at straffe modstandernes fejl, så vi skal vinde de små marginaler til vores fordel. Holder vi fast i det, vi præsterede søndag og får restitueret ordentligt, så er vi klar til at udfordre Aalborg på onsdag.

Kampen mod de danske mestre fløjtes i gang 20.30 og kan ses direkte på TV2 Sport.

Personlig sponsor for Mathias Porsholdt og Magnus Bramming er Vognmand Skræddergaard og Restaurant SPRØD.

Se Porsholdts bedste aktioner mod Skanderborg i videoen her: https://www.facebook.com/173057032722676/videos/3005520083011222

Del på facebook