Aalborgs sejrsstime brudt af TTH


30.04.2019 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

TTH Holstebro fik tirsdag aften den første sejr i DM-slutspillet, da man besejrede Aalborg Håndbold med 28-27 i Gråkjær Arena.

Aalborg Håndbold havde vundet 9 kampe i streg før de mødte op i Gråkjær Arena til en kamp i DM-slutspillet mod TTH Holstebro. Den lange stime af sejre blev brudt af de hvide, som tog to meget vigtige point i slutspilspulje 1.

- Vi fandt en god gameplan mod Aalborg som vi udførte ganske fornuftigt set over 60 minutter. Det var rart at se en solid defensiv fra os i det meste af kampen, og selvom der blev lidt for mange defensive huller i anden halvleg, så lykkedes det heldigvis at hente en sejr, siger Patrick Westerholm og fortsætter:

- Aalborg er nok det bedst kørende mandskab i ligaen lige nu, så vi er naturligvis rigtig glade for at slå dem. Det var en meget vigtig sejr, og nu kan vi stadig selv afgøre vores skæbne i puljen med tre kampe tilbage. 

Patrick Westerholm bragte en joker i spil mod Aalborg Håndbold, da den rutinerede streg, Vignir Svavarsson, igen var at finde på holdkortet efter en længerevarende skade. 

- Vores brug af Vignir, er tænkt som en investering til de kampe vi har tilbage i sæsonen. Han har været en del med til træning, hvor han har set ud til at have det fint fysisk, og derfor har vi bragt ham i spil. Vi ved at han kan blive vigtig for os i resten af sæsonen, og selvom det måske ikke er det mest optimale at bringe ham i spil allerede, så har vi taget chancen. Det er en risiko vi sammen har været villige til at tage, siger Patrick Westerholm. 

Aftenens sejr mod Aalborg Håndbold sender TTH Holstebro op på tre point i slutspilspulje 1 efter tre runder.

Den næste kamp for TTH Holstebro er mod SønderjyskE Håndbold den 7. maj i Skansen. 

 

TTH Holstebro # Aalborg Håndbold

Kampstatistik TTH Holstebro
Redninger: Simon Gade 0/5 (0%) Sebastian Frandsen 16/38 (42%)
Mål: Magnus Bramming 7, Viktor Östlund 6, Lars Mousing 4, Jac Karlsson 2, Kasper Kildelund 2, Kay Smits 2, Jonas Porup 2,  Vignir Svarvarsson 1, Thomas Damgaard 1.
Udvisninger: 3

Kampstatistik Aalborg Håndbold
Redninger: Kristian Sæverås 1/13 (7%) Mikael Aggefors 8/23 (34%) 
Mål: Sebastian Barthold 6, Mark Strandgaard 5, Henrik Møllgaard 5, Magnus Saugstrup 4, Tobias Ellebæk 4,  Omar Magnusson 2, Janus Smaráson 1.
Udvisninger: 1

Tilskuertal: 1.832

Del på facebook