Årets Talent 2021/22: Jonas Jepsen


09.05.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Selvom han er yngre end mange af sine modstandere, så har Jonas Jepsen med sin store spilforståelse og sit stærke duelspil slået sit navn fast i U19-ligaen. Nu kan den 18-årige bagspiller bryste sig af to nye titler: Årets Talent 2021/22 og Månedens TTH-profil for april.

Inden onsdagens kamp mod Lemvig-Thyborøn Håndbold blev den blot 18-årige Jonas Jepsen kåret til Årets Talent 2021/22. 

Midt på halgulvet i Gråkjær Arena kunne han modtage publikums hyldest og et gavekort fra Actona Group, overrakt af marketingchef Helle Drost, som det synlige bevis på, at han er gjort af et ganske særligt stof.

Overrasket talent: Det er gået stærkt
Sæsonen 2021/22 har budt på mange højdepunkter for bagspilleren med det kloge håndboldhoved og det stærke finte-og duel-spil. I november fik han ligadebut og scorede sit første ligamål i en kamp mod Aalborg. I januar underskrev han en ungdomskontrakt med klubben som betyder, at han til den kommende sæson vil være tilknyttet ligatruppen. Herefter kulminerede sæsonen i marts måned, da han sammen med klubbens U19-hold vandt pokalguld, og nu er han altså både Årets Talent og Månedens TTH-profil: 

- Det er vildt fedt at få denne form for anerkendelse af sin træner og sin klub, fortæller Jonas Jepsen, der var overrasket over, at hæderen som Årets Talent tilfaldt netop ham:

- Det er gået stærkt det seneste år. Jeg rykkede fra U17 op til U19 og vidste ikke hvilken rolle, jeg kunne få på det nye hold. Men tingene har taget fart. Jeg har fået tillid og godt med spilletid, hvilket har været med til at udvikle mig, siger Jepsen, der er ved at færdiggøre 2.g på handelsgymnasiet og er en del af Holstebro Elitesport.

Med prisen som Årets Talent følger et gavekort på 5.000 kr. til Actona Group, og selvom Jonas fortsat bor trygt og godt hjemme hos mor og far, så falder gavekortet i god jord:

- Jeg skal jo flytte hjemmefra på et tidspunkt, så det passer perfekt, at jeg kan få mig nogle pæne, nye møbler fra Actona Group. 

Prisen som Årets Talent uddeles i samarbejde med Actona Group, mens Månedens TTH-profil præsenteres i samarbejde med Nørre Vosborg.

Næste kamp i Gråkjær Arena spilles på torsdag, når vi spiller knald-eller-fald-kamp mod HØJ Elite om en plads i ligaen. Bestil dine billetter ved at klikke her

Del på facebook