Aaron Mensing kåret til Månedens Spiller


03.03.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Aaron Mensing er kåret til Månedens Spiller i HTH Herreligaen efter flotte præstationer i februar måned.

Aaron Mensing har haft godt gang i skudarmen den seneste måned. Venstrebacken har scoret 29 mål på 39 forsøg og har dermed haft stor indvirkning på TTHs pointhøst i februar måned. Onsdag fik Mensing så papir på sin flotte præstation, da han blev kåret til Månedens Spiller i HTH Herreligaen.

Hovedpersonen selv mener, at flere faktorer er skyld i det høje niveau:

- Vi havde tid til at træne godt i januar, hvor jeg spillede nogle fine træningskampe. Derudover føler jeg efterhånden jeg har fundet min rolle i klubben og på holdet. Nu kender jeg folk, og jeg kender mine holdkammeraters kompetencer og spilmønstre, siger Mensing og tilføjer:

- Og med skaderne til Enderleit og Meklenborg er det jo naturligt, at jeg skal steppe op og tage noget ansvar i bagkæden.

Kunsten at blive på toppen
Mensing synes at have ramt formen i en tid, hvor tingene spidser til i den danske liga. Spørgsmålet er dog, om den hårdt skydende bagspiller kan opretholde de høje scoringsprocenter:

- Det håber jeg da! siger han med et smil, inden han fortsætter:

- Men det kræver, at vi som trup holder fast i vores koncept, så jeg ved hvad jeg skal præstere på banen og mine holdkammerater ved, hvad de gøre på banen.

Aaron Mensing har chancen for at videreføre det gode spil, når han sammen med holdkammeraterne møder TMS Ringsted på udebane lørdag aften klokken 18.00. Kampen kan ses på livestream. Vi deler streaminglink på vores Facebook-side i løbet af lørdagen.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm.

Del på facebook