Aaron Mensing modtager fornem pris


03.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Med hele 62% af stemmerne er Aaron Mensing fortjent kåret til Årets Venstre Back i HTH Herreligaen. Det er spillerne i HTH Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der kårer Årets Hold.

Aaron Mensing har i denne sæson imponeret hele Håndbolddanmark med sin enestående skudafvikling og gode forsvarsarbejde. Onsdag modtog TTHs venstre back så en af sæsonens fornemste priser, da han af kollegaerne i HTH Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle blev kåret til Årets Venstre Back i HTH Herreligaen - sågar i overlegen stil med 62% af stemmerne.

23-årige Mensing kom til klubben fra SønderjyskE inden denne sæson og har haft stor andel i, at TTH er med i dette års medaljekamp. Sønderjyden har scoret 176 gange i denne sæson, hvilket giver en 3.plads på topscorerlisten og er nummer 2 på listen over mest effektive spillere i den danske liga. Som kronen på værket fik han i maj debut på det danske A-landshold, og nu altså beviset på, at han er ligaens bedste Venstre Back:

- Det er altid dejligt, når ens kollegaer synes, man har gjort et godt stykke arbejde. Så jeg er naturligvis glad for den anerkendelse, de har givet med titlen som Årets Venstre Back, siger Mensing og sætter ord på den udvikling, han har gennemgået det seneste år i Holstebro:

- Jeg tror det var sundt for mig at skifte fra SønderjyskE til TTH Holstebro. Det seneste år har jeg tilegnet flere facetter i mit spil og fået meget mere i min håndboldfaglige rygsæk. Desuden har jeg med TTH fået lov at prøve mig af i to DM-semifinaler, en pokalfinale og europæiske kampe. Man lærer kun at spille godt i disse kampe, hvis man selv får lov at stå der. Det har jeg fået lov til nu.

Cheftræneren: Han var god inden, men….
Cheftræner Søren Hansen har også bemærket den udvikling hans hårdskyende venstre back har gennemgået:

- Aaron var dygtig inden han kom her til Holstebro, men jeg synes han har udviklet sig enormt i denne sæson. Han har trænet godt og seriøst hele året, og han har lagt lag på i alle spillets facetter: Forsvarsmæssigt er han blevet stærkere, han er blevet bedre i duellerne, han tager ansvar på banen. Han er overordnet set blevet en mere moden og komplet håndboldspiller, så det er fuld fortjent, at han modtager hæder for sin sæson i TTH, siger cheftræneren.

Mandag aften klokken 20.00 får Aaron Mensing endnu en chance for at vise sine håndboldtalenter frem, når TTH spiller årets sidste hjemmebanekamp. Her skal Holstebro-mandskabet forsøge at drille GOG i den 2. bronzekamp og dermed sende bronzeserien ud i en tredje kamp. Der skal nok blive tryk på kedlerne i Gråkjær Arena!

Du kan købe din billet til opgøret ved at klikke her

Aaron Mensings 20/21-sæson i TTH Holstebro

  • Nr. 2 på MEP-listen (120,95 MEP)
  • Nr. 3  på topscorerlisten (176 mål). Ligatopscorer i ordinær spil
  • Nr. 10 på assistlisten (86 assists)
  • Månedens profil i Herreligaen for februar måned
  • Månedens TTH-profil for november måned
  • Slutspillets hold 20/21
  • Debut på A-landsholdet

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm Revision

Del på facebook