Aaron Mensing skifter til europæisk topklub


28.06.2021 | Af Nanna Gantriis, foto: Ole Mortensen

TTH Holstebros Aaron Mensing skifter til en af Europas fineste håndboldadresser pr. 1. juli 2021.

23-årige Aaron Mensing har været en stor profil for TTH Holstebro i den netop afsluttede sæson. Det har de også lagt mærke til uden for Holstebros grænser, og nu har en europæisk topklub købt Mensing fri af sin kontrakt. TTH Holstebro og Aaron Mensing havde sammen planlagt et klubskifte til udlandet i 2022, men dette sker nu et år før tid.

For TTH Holstebro var det en svær beslutning, men i sidste ende vægtede det personlige hensyn højest.

- Aaron har haft en fremragende sæson, og vi har lært ham at kende som en ambitiøs og rigtig god fyr, der både sportsligt og personligt har taget os med storm. Han har nu fået en unik mulighed, som vi ikke vil stå i vejen for. Aaron har haft en imponerende udvikling de 12 måneder, han har været hos os, og vi er stolte over at kunne sende endnu en spiller ud på Europas største håndboldscener, siger direktør i TTH Holstebro, John Mikkelsen.

Drengedrømmen går i opfyldelse

For Aaron Mensing har sæsonen i TTH Holstebro blandt andet budt på landsholdsdebut, en 3. plads på topscorerlisten og ikke mindst kåringen som Årets Venstre Back i HTH Herreligaen. Hovedpersonen selv er meget taknemmelig for, at klubben har givet ham muligheden for at udleve sin drøm.

- Jeg har været rigtig glad for min tid her i Holstebro. Der skal lyde en stor tak til klubben, mine holdkammerater, trænerteamet og folk omkring TTH. De har stor andel i, at jeg har udviklet mig både spillemæssigt og personligt det seneste år. Jeg kan ikke takke klubben nok. De har givet mig muligheden for at udleve min drengedrøm, udtaler Aaron Mensing.

TTH Holstebro vil senere præsentere Mensings afløser på venstre back.

Beierholm Revision har været personlig sponsor for Aaron Mensing i TTH Holstebro.

Del på facebook