Aaron Mensing: Succesfulde første dage i TTH


19.07.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen

Aaron Mensing kunne torsdag møde ind til sin første arbejdsdag som TTH-spiller. Venstre backen glæder sig nu til for alvor at finde harpiks og håndbold frem i den hvide trøje.

Torsdag formiddag mødte seks nye ansigter op i Gråkjær Arena til deres første træning som TTH-spillere. En af disse, var stortalentet Aaron Mensing, der ser positivt tilbage på de første dage i Holstebro:

- Jeg synes de første dage i TTH har været rigtig gode. Vi var godt klar over, at det ville blive hårdt i starten, men det har været vildt dejligt at få lov til at spille håndbold igen efter så lang tid, siger den 22-årige venstre back med henvisning til den fire måneder lange håndboldpause Covid-19 har skabt.

- Jeg glæder mig til at få konkurrenceelementet ind i hverdagen igen og vinde nogle håndboldkampe. Som de konkurrencemennesker vi er, kan fire måneder godt være lang tid uden at spille om noget, erkender Mensing, der de seneste sæsoner har været en stor profil som topscorer og assist-mager i SønderjyskE Håndbold.

Ny klub = nye bekendtskaber
Grænselandet er nu byttet ud med Holstebro, hvor venstre backen skal bruge de næste uger på at lære sin nye klub og nye holdkammerater at kende:

- Jeg er ivrig efter at komme i gang og lære de andre bedre at kende. Det virker til, at der er en rigtig god kemi på holdet, og jeg tror samarbejdet med Søren Hansen og Claus Uhrenholt bliver rigtig godt, afslutter den nye TTH’er.

Personlig sponsor for Aaron Mensing er Beierholm.

Del på facebook