Actona Company forlænger partnerskab med TTH Holstebro


22.08.2019 | Af Morten Toft

Møbelproducenten, Actona Company, har indgået en ny 2-årig sponsoraftale med TTH Holstebro. Sponsoraftalen gør virksomheden til Guldpartner i klubben. Det fortsatte samarbejde sker på baggrund af den positive udvikling som TTH Holstebro har gennemgået de seneste år.  

Actona Company er langt fra en ukendt sponsor i TTH Holstebro, og har været en trofast og stærk partner i hele klubbens levetid. Actona Company's logo vil derfor også i de kommende to år være synlig på både de hvide og sorte ligatrøjer, når TTH Holstebro går i kamp. 

Actona Company: Vi glæder os til at følge den positive udvikling i TTH Holstebro

- I Actona ser vi frem til at fortsætte vort samarbejde med TTH Holstebro. Vi er sikre på at det bliver en super spændende sæson og vi glæder os til at følge den fortsatte positive udvikling som TTH Holstebro har gang i, siger Actona-direktør Torben Villadsen.

TTH-direktør: Actona Company er en værdifuld partner for klubben

- For TTH Holstebro har Actona Company gennem hele klubbens levetid været en af de mest centrale partnere, og derfor er vi meget glade for at virksomheden har ønsket at styrke vores partnerskab med en ny 2-årig aftale. Denne opbakning betyder meget for TTH, og vi vil sammen med Actona Company fortsætte vores arbejde med at udvikle klubben både sportsligt og klubmæssigt, siger John Mikkelsen.

Fakta: Actona Company A/S

Actona Company A/S er en global virksomhed med base i Danmark. Hovedkvarteret er placeret lige udenfor Holstebro, i samme faciliteter som det imponerende showroom og europæiske distributionscenter.

Actona Company udvikler og producerer moderne møbler i tæt samarbejde med partnere i Asien og Østeuropa. Deres produkter er i dag til salg i mere end 90 lande.

Virksomhedens årlige omsætning er DKK 1,8 mia og deres succesfulde gruppe af virksomheder i Danmark, Kina, Sverige og Ukraine har mere end 1.350 dedikerede medarbejdere.  

Læs mere om Actona Company HER

Del på facebook