Ærgerlig Hansen: Vi blev straffet i dag


02.06.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

TTH-træner Søren Hansen havde håbet, at hans mandskab kunne drille grundspilsvinderne fra GOG endnu mere i årets første bronzekamp. Men sådan skulle det desværre ikke være onsdag aften i Gudme.

Efter en tæt 1. halvleg, hvor TTH bød hjemmeholdet op til dans, trak fynboerne fra i 2. halvleg og så sig ikke tilbage.

- Vi ville gerne have været med helt til slut, men vi var ikke skarpe nok i 2. halvleg i dag. GOG var gode til at straffe vores tekniske fejl og holdt selv et højt flow i deres spil. Derfor sidder vi også med en ærgerlig følelse efter denne kamp, erkendte Søren Hansen efter første bronzekamp endte 33-28 i GOGs favør.

Alt på ét bræt
Mandag aften venter anden bronzekamp hjemme i Gråkjær Arena. En TTH-sejr kan tvinge bronze-duellen ud i en tredje kamp, og Søren Hansen tager gerne turen til Gudme igen den 16. juni, for en sejr mandag aften:

- Det er alt eller intet på mandag. Sidste skud i bøssen. Det bliver ikke kønt, for vi vil slås alt det vi kan, så vi kan komme i en tredje kamp og ryste GOG. Vi glæder os til et nyt håndboldbrag i Gråkjær Arena og håber på massiv opbakning fra tribunerne, slår Hansen fast.

Kampen mellem TTH Holstebro og GOG spilles i Gråkjær Arena mandag klokken 20.00. Billetsalget starter i morgen, torsdag klokken 10.00.

Del på facebook