Allan Damgaard: Dejlig aften i Gråkjær Arena


01.11.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Ole Mortensen

Allan Damgaard var tilfreds med kulissen og ikke mindst sejren over Skanderborg Håndbold torsdag aften, hvor holdet vandt 31-18 efter en stærk og disciplineret indsats over hele linjen. Playmakeren kommer samtidig med en opfordring:

- Jeg er meget godt tilfreds med den indsats, vi leverer mod Skanderborg. Vi har overtaget det meste af kampen, og generelt var det en dejlig aften i Gråkjær Arena, siger Allan Damgaard, og nævner i samme åndedrag den gode stemning, der var i hallen torsdag aften.

Alligevel opfordrer Damgaard til, at folk giver den endnu mere gas - både på banen og på tilskuerrækkerne:

- Håndbold er et frirum, og i de 60 minutter, som en håndboldkamp varer, må man gerne te sig lidt ’tosset’, og vise noget vildskab. Det handler om, at vi arbejder sammen som en enhed: Spillerne og tilskuerne imellem, siger playmakeren og uddyber:

- Inde på banen skal vi spillere juble noget mere og vise stærk energi. Ude på tilskuerpladserne kan fans, sponsorer osv. også give den 20% mere: Klap, jubl, råb og skab en fed stemning. Det vil skabe en endnu stærkere dynamik og en meget mere intens oplevelse.

- Vi ved, at når der er tryk på i Gråkjær Arena, så er det Danmarks fedeste arena at spille i - og tilmed en af de sværeste steder at være modstander, afslutter Damgaard.

Allan Damgaard er sponseret af Jens Jensen

Køb billetter her

Del på facebook