Alle TTH-frivillige kåres til ”Månedens Profil”


18.06.2020 | Af Louise Boo

I samarbejde med Nørre Vosborg kårer TTH  Holstebro hver måned ”Månedens TTH-profil”. Som oftest er det spillere og trænere, som hædres for flotte præstationer og deres indsats på banen. Denne gang går æren til alle dem, som hjælper klubben uden for banen.

Derfor er ”Månedens TTH-profil” i juni måned – alle de frivillige hjælpere i TTH Holstebro.

I TTH Holstebro har der i den afsluttende sæson været 175 frivillige hjælpere i klubben til at dække de mange opgaver, som er forbundet med dame- og herrekampene, men også som tryghavn familier for spillerne. De frivillige udfører en flot og professionel indsats, og derfor er hæderen meget fortjent.

I denne uge har klubben samlet en del af de frivillige over to aftener med 40 personer pr. gang. Her har programmet stået på afslutning af sæsonen og fejring af klubbens DM-bronze og et kig ind i næste sæson.

- De mange frivillige, som hvert år giver os mange timers indsats, er helt uundværlige. Det er en fantastisk indsats de udfører, og de kommer med så meget passion, kvalitet og fællesskab. Det er en fornøjelse at have dem i klubben, og vi nyder deres store engagement for klubbens ve og vel. De har fortjent at få stor anderkendelse for deres indsats og klubhjerte. Vi glæder os allerede til, at vi efter sommerferien igen får masser af timer sammen, når den nye sæson åbner, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Tak til Nørre Vosborg for opbakning til kåring af Månedens TTH-profil.

Del på facebook