Andrea West: Ajax har et godt kollektiv


03.02.2020 | Af Louise Boo

...men vi har et forsvar, der kan skabe muligheder i kontrafasen, siger Andrea West. Hun ser et sammentømret kollektiv i modstanderen på onsdag og understreger, at det gennem sæsonen har skaffet dem mange point.

- Vi skal være opmærksomme på deres hurtige fløje og godt skydende backs. Derudover skal vi finde nøglen til at knække deres soilde forsvar, siger Andrea West.

Sammen med resten af holdet skyder damerne håndboldaftenen i gang kl. 18 på onsdag, når Ajax gæster Gråkjær Arena. Andrea West tror på en chance, hvis der fokuseres på holdets styrke.

- Vi slår Ajax, hvis vi finder det forsvar frem, som vi ved, vi har. Det skaber muligheder i kontrafasen, og lykkedes vi med det, kan vi drille ethvert hold i ligaen. 

Andrea West glæder sig ekstra meget til onsdagens kamp, da det ifølge bagspilleren, altid er en håndboldfest, når både herrerne og damerne spiller.

- Dobbeltkampe er altid federe. Der kommer flere mennesker, og stemningen er altid i top. Så det bliver mefa fedt, og forhåbentlig kan vi give tilskuerne 2 x 2 point.

Personlig sponsor for Andrea West er Special Butikken.

Køb billetter her

Del på facebook