Andrea West efter NFH: Det går den rette vej


01.11.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

TTHs Andrea West stod med blandende følelser efter nederlaget til Nykøbing Falster torsdag aften

Sammen med holdkammeraterne måtte den 20-årige bagspiller se sig slået af pokalmestrene fra Nykøbing med cifrene 24-28, i en kamp hvor hjemmeholdet spillede lige op med NFH i store dele af opgøret:

- Det er altid øv at tabe, men alligevel føler jeg, at vi kan tage meget med fra opgøret. Vi spiller godt i 40 minutter af kampen, og dér synes jeg egentlig vi gør en god figur, siger Andrea West.

Det var især en svær periode i 2. halvleg, der kostede dyrt for TTH-mandskabet. På tre minutter øgede NFH føringen fra 19-21 til 19-24, og selvom hjemmeholdet kom tilbage i kampen, var det ikke nok til at besejre Nykøbing Falster.

- Jeg tror når vi har sunket skuffelsen over at have tabt, så kan vi se, at det går den rette vej.

- Vi formår i perioder at give Nykøbing kamp til stregen, og vi slår ikke bare op i banen, da vi på kort tid kommer bagud med seks mål. I stedet kæmper vi til sidste minut og mindsker forspringet op til NFH. Så vi udvikler os hele tiden, afslutter West.

Andrea West er sponseret af Specialbutikken

Næste opgave for TTHs damer venter på torsdag den 7. november, når de tager imod oprykkerne fra Horsens Håndbold Elite i Gråkjær Arena klokken 19.00.

Køb billetter her

Del på facebook