Anfører ude i minimum fire uger


12.04.2021 | Af Louise Boo

TTH Holstebro må undvære Christoffer Cichosz de næste kampe i slutspillet. Anføreren pådrog sig en skade i kampen mod Skjern og står over for en skadespause på minimum en måned.

Efter Christoffer Cichosz's vrid i knæet, tyder alt på, at omfanget af skaden ikke er så slem som frygtet. - Det viser de første undersøgelser af anførerens knæ. 

Lige nu ser det ud til, at TTH må undvære Christoffer Cichosz i en måneds tid. Men inden det endelige omfang kan klarlægges, skal der yderligere undersøgelser til i løbet af denne uge.

Med Christoffer Cichosz ude, indgår han i den uheldige række af TTH-profiler, som er ramt af skader. Han kan derfor tage plads som fjerde mand på tribunerne de kommende kampe sammen med Nikolaj Enderleit, John Meklenborg og Christian Jensen. 

Skaden betyder, at der skal findes nye konstellationerne på banen, og træner Søren Hansen må igen finde løsninger på uventede skadesudfordringer. 

- Det er et stort tab for holdet at skulle undvære så vigtig en spiller som Christoffer Cichosz. Han er en leder både inde- og uden for banen, og på nuværende tidspunkt i slutspillet, kommer vi til at mangle hans evner. Men vi har før prøvet at have centrale spillere skadet i denne sæson, og jeg har stor tiltro til, at vi igen rykker tættere sammen og finder nye løsninger, siger Søren Hansen. 

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen og Blindkilde. 

 

Del på facebook