Angrebsspil til UG


16.05.2021 | Af Nanna Gantriis - Lars Kofoed

TTH gjorde det, Flensburg ikke kunne: De slog Aalborg Håndbold hjemme i egen hule. Hør her hvad et par af spillerne havde at sige, efter sejren var i hus:

Jonas Porup
- Jeg mindes ikke at have scoret 38 mål i Aalborg; og slet ikke mod så stærk et mandskab, som de har til rådighed i år. Det lyder i mine ører helt vildt. Men vi hjælper hinanden til gode chancer i dag, og derfor tager vi hjem fra Aalborg med 38 mål og en sejr i bagagen, sagde Jonas Porup kort efter slutfløjtet havde lydt.

Forsvarsgeneralen fremhæver dog også, at videobåndene skal findes frem inden semifinalerne mod BSH:

- I forsvaret har vi nogle ting, der kan forbedres. Et hold skal ikke have lov at score 36 mål imod os, som Aalborg gjorde i dag. Så vi må hjem og se kampen igennem på video og rette nogle ting til i forsvaret, inden semifinalen næste mandag.

Odinn Thor Rikhardsson
Som en anden islandsk vulkan var der ild i Odinn Thor Rikhardsson i dagens kamp. Islændingen scorede seks mål på syv forsøg og udgjorde en konstant trussel på højrefløjen:

- Alle bidrager med gode ting i angrebsspillet i dag. Vores bagspillere var farlige i dag, og derfor fik jeg gode arbejdsbetingelser og godt med plads på fløjen. Nu glæder vi os til semifinalen, og vi glæder os ikke mindst over, at vi skal spille første kamp hjemme i Gråkjær Arena.

Allan Damgaard
- Jeg oplevede flere situationer, hvor vi fik spillet Aalborg tynde i angrebsspillet. Alle spillede den næste mand god i angrebet, og det løftede holdet. Det er sådanne ting, man skal hive frem i en semifinale, sagde Allan Damgaard, inden han rettede blikket mod Bjerringbro-Silkeborg, der venter i semifinalen:

- Jeg synes BSH har et rigtig dygtigt hold. Se deres startopstilling og kig så derefter ud på alle de dygtige spillere, de har til at sidde på bænken. Det bliver 50/50 i disse semifinaler, og derfor er vi ekstra glade for at have sikret hjemmebanen i en eventuel tredje semifinale, afsluttede Damgaard ydmygt.

Første semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg spilles 2. pinsedag i Gråkjær Arena. Det endelige kamptidspunkt er endnu ikke fastlagt, men vi opdaterer vores medieplatforme så snart vi ved mere.

Personlig sponsor for Porup, Rikhardsson og Damgaard er Seat Holstebro, Grisehandler Jesper Madsen og Jens Jensen.

Del på facebook