Annette Jensen søger nye udfordringer efter denne sæson


28.10.2017 | Af Claus Sonne

For TTH-direktør John Mikkelsen er Annette Jensens udvikling en stor succes for både spillere og klub. Han roser bagspilleren for sit bidrag til klubben.

- Annette har udviklet sig voldsomt i sin tid i TTH. Hun var en spændende spiller med stort potentiale, da hun kom til klubben, og nu er hun landsholdsspiller. Det siger alt. Annette er et flot eksempel på klubbens kvaliteter og DNA i forhold til udvikling af spillere. Vi er selvfølgelig kede af at skulle sige farvel til hende, men på den anden side er vi stolte af, at vi igen kan sende en spiller videre til større udfordringer.

Efter tre sæsoner i TTH Holstebro er det nu tid til nye udfordringer.

- Jeg har været - og er stadig - utrolig glad for at være i TTH, der virkelig har givet mig det perfekte skub i den rigtige retning. Og jeg kommer til at savne det hele - holdet, klubben, byen og ikke mindst den fede stemning i Gråkjær Arena. Jeg er bestemt glad for at klubben gerne ville forlænge min kontrakt, men skal jeg give min udvikling det sidste skub, så føler jeg, at jeg skal videre nu, siger hun.

Her og nu har Annette Jensen alt sit fokus rettet mod TTH, der har fået en super sæsonstart med fem sejre i syv kampe.

- Bortset fra sejren over København så mener jeg faktisk, at vi har mere i os, og jeg glæder mig til sidste del af sæsonen, hvor vi vil fortsætte med at udfordrer alle holdene i ligaen, fastslår hun.

Næste gang Annette Jensen optræder i TTH spilletrøjen er på mandag den 30.oktober kl. 19.00, hvor sidste års guldvindere fra Nykøbing Falster gæster Gråkjær Arena.

Del på facebook