Arne Damgaard stopper i TTH Holstebro


20.12.2018 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Louise Boo Jespersen

Assistenttræner på herresiden, Arne Damgaard, stopper i TTH når hans kontrakt udløber til sommer. Kabalen med et civilt job samt trænerrollen i håndboldligaen kan ganske enkelt ikke gå op for Damgaard.

Cheftræner Patrick Westerholm skal ud og finde sig en ny højrehånd til næste sæson. Det står klart efter assistenttræner, Arne Damgaard, har valgt at stoppe i klubben efter indeværende sæson:

- Jeg kan ikke få det til at hænge sammen med mit civile job og arbejdet i TTH, da vi både træner om formiddagen og om eftermiddagen i TTH Holstebro. Dermed føler jeg, at jeg ikke giver mig hundrede procent her i klubben. 

Foruden jobbet i TTH arbejder Arne Damgaard som speditør hos Actona Company i Tvis. 

- Jeg troede faktisk godt, at det kunne lade sig gøre at balancere de to jobs, men jeg oplever at modellen ikke er optimal for nogen af parterne. Selvom både Actona Company og TTH Holstebro har været utrolig samarbejdsvillige og forstående overfor min situation, så er jeg nødt til at tage beslutningen om at stoppe i TTH til sommer. Jeg har været utrolig glad for at være i klubben, og TTH er jo min klub, men jeg kan ganske enkelt ikke få tingene til at passe sammen på nuværende tidspunkt i disse rammer. 

Hos direktør, John Mikkelsen, er der opbakning til beslutningen:

- Vi er naturligvis kede af at Arne stopper i klubben til sommer, men vi har også respekt for den beslutning han har taget.  Vi kigger nu fremad og vil i samarbejde med Westerholm, kigge på en ny trænermodel for næste sæson. Vi håber bestemt at Arne på et senere tidspunkt vender tilbage til klubben. 

Mod på flere trænerjobs

Arne Damgaard er dog langt fra færdig med livet i håndboldhallen.

- Jeg er bestemt ikke blevet træt af håndboldlivet. Tværtimod føler jeg, at jeg stadig har meget jeg kan give til håndbolden, og jeg glæder mig til at arbejde videre i håndboldmiljøet. Desuden har vi jo en halv sæson tilbage i TTH, hvor der stadig er meget på spil. Et klart mål er at vinde så mange kampe i grundspillet som muligt, så vi kan få vitale point med over i slutspillet. Desuden skal vi ud og spille nogle spændende EHF Cup-kampe, hvor der er en fin chance for videre avancement. Så der er stadig masser at kæmpe for, slutter Arne Damgaard.

Arne Damgaards personlige sponsor er Actona Company.

Del på facebook