"Attituden og kollektivet vandt frem"


15.12.2020 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Allan Damgaard hylder kollektivet og det mentale overskud efter mandagens sejr over SønderjyskE Håndbold.

TTH Holstebro kunne indkassere endnu to point på kontoen efter en intens kamp mod SønderjyskE Håndbold mandag aften. Holdet er nu ubesejret i de seneste seks kampe efter svære opgør mod blandt andet Fredericia, Mors-Thy og Aalborg Håndbold.

Spørger man TTHs bagspiller Allan Damgaard ligger hemmeligheden i den mentale styrke holdet besidder lige pt:

- Jeg synes kampen bærer præg af det forløb, vi har haft den seneste måned. Siden vi tabte pokalkvartfinalen på Mors den 11. november, er der sket noget på holdet. Efter kvartfinalen blev vi enige om, at ’det er ikke dem vi er’ og siden da, er der blevet gået mere til stålet. Både i træningslokalet og i kampene, udtaler Damgaard, der gjorde en flot figur som spilstyrer i mandagens kamp.

Frem med attituden
Også på bænken mener bagspilleren, at der blev gået til stålet i mandagens kamp:

- Vi har snakket om på holdet, at vi skulle vise lidt mere attitude og aggressivitet for at holde dampen oppe; Juble mere, råbe mere osv. Her udfyldte bænken en stor rolle, som de løste flot. Det betyder rigtig meget, at man kan høre folk, når man står inde på banen. Det gør også, at vi rykker sammen som et hold og jubler sammen som et hold efter en scoring, afslutter Damgaard.

TTH Holstebro spiller næste kamp torsdag den 17. december på udebane mod Skanderborg Håndbold. Kampen kan ses på TV2 Sport fra kl. 20.00

Personlig sponsor for Allan Damgaard er Jens Jensen.

Del på facebook