Balling: Dejligt med to point på svær udebane


20.10.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Ole Mortensen

Peter Balling var overordnet tilfreds med præstationen, da han sammen med sine holdkammerater lørdag eftermiddag sikrede to gode point ude mod Århus Håndbold.

- Vi er rigtig godt tilfreds med de to point vi tager mod Århus, som er en svær udebane at spille på. Jeg synes vi står godt i forsvaret, og hjælper Frandsen til nogle redninger, siger Peter Balling, og hentyder til målmand Sebastian Frandsen, der med en redningsprocent på 42% havde godt styr på de århusianske skytter.

I den anden ende af banen var Peter Balling selv foregangsmand med to tilkæmpede straffekast og seks mål. Heraf faldt flere af højrebackens mål i løbet af en kritisk periode i 1. halvleg, hvor holdet måtte se en stor føring smuldre for næsen af dem:

- Vi kommer egentlig til chancerne, men formår ganske enkelt ikke at omsætte det til mål, analyserer Balling og fortsætter:

- Men cadeau til hele holdet at vi får det vendt efter pausen. Der går 10 minutter af 2. halvleg, hvor vi er kyniske og koncentrerede, og så er vi foran med fem mål igen. Det er dejligt, at vi får vendt det på den måde.

Dermed kan Balling og holdkammeraterne gå på landsholdspause med en overordnet god fornemmelse i maven og to lunefulde point på kontoen.

Det er dog ikke alle, der får pause fra håndbolden den kommende uge. TTHs Magnus Bramming og Kay Smits er indkaldt til hhv. det danske og hollandske landshold, hvor de skal deltage i testkampe forud for januars EM-slutrunde.

TTHs herrer spiller første kamp efter landsholdspausen torsdag den 31. oktober klokken 20.30 hjemme i Gråkjær Arena mod Skanderborg Håndbold.

Del på facebook