Balling før Mors-Thy: Det bliver en hård kamp


28.08.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Lokalbragene mellem TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold skuffer sjældent, og hvis man spørger anfører Peter Balling, så forventer han en hård kamp, når de to naboklubber mødes torsdag aften i Gråkjær Arena.

- Jeg forventer, at Mors-Thy er et skarpere mandskab i år fra start end sidste sæson. De kom bedre i gang i foråret, og jeg tror de har fået finpudset en del ting til den nye sæson. Så jeg forventer en hård kamp som vi vil gøre alt for at vinde, siger Peter Balling.

Opgørene mod Mors-Thy er tit kendetegnet ved en vis hårdhed i spillet. Det forventer Balling nok engang:

- Opgørene mod Mors-Thy er altid kendt for det samme. Vi ved at de går til den, og det skal vi være klar til at matche. Jeg håber vi kan viderebringe de positive takter fra Ribe-kampen, og så skal vi være klar til at kæmpe over alle 60 minutter, fortæller Balling.

Peter Balling døjede med en skade i foråret, som gjorde at han ikke var på banen i de afgørende slutspilskampe. Nu er højre backen dog igen tilbage for fuld vigør:

- Det er dejligt at være tilbage til træning og spille kampene igen for fuldt tryk. Det er jo det man elsker ved sporten, siger Peter Balling.

Og Balling fik en ekstra lykkelig start på 2019/20 sæsonen, da han senest scorede seks mål i pokalkampen mod Ribe-Esbjerg, hvor en samlet sejr på 28-27 kom i hus. Fire dage forinden blev han far for første gang til en pige!  

 

TTH Holstebro og Mors-Thy Håndbold mødes torsdag den 29. august kl. 20.00. TTH-damerne møder EH Aalborg på halgulvet kl. 18.00 i HTH Ligaen.

Køb din billet til kampene HER

Del på facebook