Balling og Kildelund stopper i TTH Holstebro


07.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Peter Balling og Kasper Kildelund er i gang med deres sidste sæson i TTH Holstebro.

Efter henholdsvis seks og fire år i TTH Holstebro, er det blevet tid til nye udfordringer for Peter Balling og Kasper Kildelund. Med pt. 196 og 134 kampe er det to etablerede TTH-spillere, der stopper i klubben den 1. juli 2020. 

TTH-direktør John Mikkelsen har rosende ord til de to venstrehånds skytter, for deres indsats og personlighed samt for de bedrifter som de har været en del af i klubben:

- Peter og Kasper har været profiler og gode rollemodeller i vores klub, og de har begge været med i herreholdets bedste periode i klubbens historie. De har på en god måde haft en flot betydning for udviklingen af TTH Holstebro. Udover at være meget vellidte personer, har de begge været med i klubbens første deltagelse i Champions League, vundet et pokalmesterskab og opnået fast deltagelse i de europæiske turneringer, og ikke mindst EHF-Finals sidste sæson, siger TTH-direktør John Mikkelsen. 

Peter Balling: Spændende hvad fremtiden nu bringer

I Peter Ballings tilfælde har TTH Holstebro valgt at stoppe samarbejdet efter denne sæson.

- Jeg står og skal videre på et initiativ fra klubben, og det betyder, at jeg nu skal ud og undersøge mine muligheder, for hvad fremtiden skal indeholde. Jeg ser frem til nye udfordringer og kigger åbent på alle muligheder, siger Peter Balling og fortsætter om hvordan årene i TTH har været:   

- Jeg har været en del af en klub, som spiller med i toppen af dansk håndbold, og det har været en spændende og god tid. Jeg har fået en masse ansvar som anfører, og det har gjort årene ekstra lærerige under Patrick Westerholm. Han er bl.a. en af grundene til, at jeg er blevet så længe i klubben, så jeg håber på, at vi kan vinde noget sammen i vores sidste år i TTH Holstebro, slutter Peter Balling. 

Kasper Kildelund: Det er blevet tid til at starte et nyt kapitel

I Kasper Kildelunds tilfælde har TTH-fløjen selv valgt at søge nye udfordringer.

- Jeg føler, at det er blevet tid til at komme videre og prøve noget andet, for at jeg fortsat kan udvikle mig. Fremtiden er endnu ikke på plads, men nu har jeg en tidlig afklaring på, at jeg skal videre, og det gør, at jeg kan lave grundige overvejelser om, hvad der nu skal ske. Men først og fremmest ser jeg frem til at afslutte min tid i TTH Holstebro på bedste vis, hvor vi har gang i en spændende sæson. At nå DM-semifinalen er både mit og holdets klare mål, siger Kasper Kildelund, der vil se tilbage på en fantastisk tid i TTH Holstebro. 

Personlig sponsor for Peter Balling er Volkswagen Holstebro

Personlig sponsor for Kasper Kildelund er Restaurant Sprød

Del på facebook