Bastrup før Ajax: Skal vise vi ikke hører til i bunden


04.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Emilie Bastrup og resten af TTH-holdet skal ud på en lang udebanetur, når de lørdag møder Ajax København til et opgør i HTH Ligaens 6. spillerunde. 

TTH Holstebro har ikke gode minder om de seneste opgør i Bavnehøj Arena mod Ajax København. 24-23 og 27-26 har været slutresultaterne i de seneste kampe i Ajax, og derfor forventer Emilie Bastrup endnu en hård kamp:

- Kampene mod Ajax har altid været lidt specielle. Vi har haft kæmpe problemer med dem på deres hjemmebane, hvor vores historik ikke er noget at råbe hurra for. Det er et hold, der kæmper til det sidste og man skal virkelig være klar fra start, når man spiller derovre, siger Emilie Bastrup om den kommende modstander.  

TTH-damerne har fået en vanskelig start på HTH Ligaen med ét point efter fem spillerunder, og derfor håber Emilie Bastrup at holdet kan vende skuden i Ajax:

- Ajax-kampen er en mulighed for os til at vise, at vi ikke hører til i bunden af ligaen. Vi skal gå til opgaven med en kæmpe ydmyghed, og huske de værdier vi som hold har sat os i opstarten. Hvis vi gør det vi er gode til, så har vi gode chancer for to point i Ajax, lyder det fra TTH-fløjen.

Opgøret mellem Ajax København og TTH Holstebro fløjtes igang lørdag kl. 15.00 i Bavnehøj Arena, København. 

Personlig sponsor for Emilie Bastrup er, Faxe Kondi.

Del på facebook