Bastrup: Nu ved alle hvad slutspillet indebærer


30.03.2019 | Af Morten Toft - Photo Overlund

Lørdag kl. 14.00 møder TTH-damerne København Håndbold i den 2. slutspilrunde. Opgøret mod DM-mestrene spilles på udebane i Frederiksberg-Hallerne.

Før den vigtige kamp har vi sat TTH-fløjen Emilie Bastrup i stævne:

1) Hvordan ser du jeres muligheder mod København? og hvilken slags kamp tror du at det bliver?

- Det bliver en sindssyg svær kamp. København har et rigtig godt hold, og der er ingen tvivl om de er favoritter. Det bliver en kamp, hvor vi alle skal ramme dagen og vi skal give den gas, fighte og kæmpe for København har en stærk hjemmebane.

- Jeg tror det bliver en kamp med en masse løb, København løber på alt og vi vil også gerne presse dem den anden vej. Så jeg tror det bliver en kamp, som kommer til at bølge meget frem og tilbage - forhåbenligt på vores præmisser.

2) Hvad har i af primære fokusområder til mødet mod København? - og er det nok at fortsætte, hvor i slap mod Odense?

- Vi skal simpelthen løbe hjem. Vores returløb i første halvleg mod Odense var rigtig sløjt, og hvis vi laver samme stunt mod København, så ligger bolden nede i vores mål med det samme. Så vi skal hjem og omstille os på det kæmpe tryk de kommer med.

- Vi skal fortsætte vores gode angrebsspil fra 2. halvleg mod Odense, og så skal vi bare give den fuld gas. Nu er slutspillet igang, nu ved alle hvad der skal til og hvad det indebærer.

3) Hvilke København-profiler mener du i skal have et skærpet fokus på?

- Jeg synes man skal have et øje på dem alle sammen, de har en god trup med nogle rigtig dygtige spillere, som alle kommer til at straffe os, hvis vi ikke holder øje med dem. Jeg vil ikke pege nogle ud, for jeg synes kollektivt de supplerer hinanden godt. Vi skal bare lukke dem ned inden de kommer til det spil de gerne vil.

Opgøret mellem København Håndbold og TTH Holstebro fløjtes igang kl. 14.00 i Frederiksberg-Hallerne. Følg kampen med live-updates HER

Del på facebook