Belastningsskade sætter Markussen ud af spil


29.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

En skade i den ene lyske betyder, at Nikolaj Markussen har spillet på meget nedsat tid de seneste kampe. Skadens omfang har gjort, at han i går sad helt udenfor, da holdet spillede European League-kamp. 

Hvis nogle undrer sig over, at Nikolaj Markussen ikke har floreret på scoringslisterne de seneste kampe, så er det med god grund.

Den hårdt skydende venstre back har pådraget sig en overbelastningsskade i lysken, der nu tvinger ham helt væk fra håndboldbanen i en rum tid:

- Dagen inden vores European League-kamp i Lissabon får jeg et riv i lyskeregionen. Fordi vi er så hårdt ramt på ressourcerne pt, prøver jeg at spille i opgøret mod Sporting CP, men på et tidspunkt i anden halvleg må vi indse, at jeg ikke kan fortsætte og Søren Hansen tager mig ud, fortæller hovedpersonen selv. 

Store veksler på få folk
Venstre backens skade understreger de store veksler, der er blevet trukket på TTH-mandskabet den seneste tid. Et pakket kampprogram kombineret med mange skader har tæret hårdt på de tilbageværende spillere

- Havde vi haft fuldt hold, havde vi nok ikke trukket det så vidt. Men fordi vi kun er fire bagspillere lige nu, gjorde jeg alt for at hjælpe holdet – også selvom det betød at jeg måtte spille med smerter, siger Nikolaj Markussen. 

Efterfølgende blev det, i samråd med trænere og klubbens fysiske stab, besluttet, at Markussens overbelastning krævede helt ro, og derfor har den rutinerede venstre back ikke været i kamp siden.

- Det er naturligvis en kæmpe streg i regningen, at vi nu også må tilføje Nikolaj til skadeslisten. Forhåbentlig responderer hans lyske godt på den pause, han nu får, og så må de kommende dage og uger vise, hvornår han er klar igen, siger TTH-direktør John Mikkelsen og understreger dermed, at Nikolaj Markussen er stærkt tvivlsom til kampen mod TMS Ringsted.  

Personlig sponsor for Nikolaj Markussen er ID Identity. 

Del på facebook