Billetinformation


19.09.2020 | Af Jan Facius

Billetinformation fremadrettet og til Rhein-Neckar Löwen:

Regeringen indførte fredag nye yderligere restriktioner som følge af COVID19, som bl.a. omfatter TTH Holstebros to næste hjemmekampe. Der må maksimalt være 500 personer til kampene, hvilket i praksis vil være 400 tilskuere og 100 fordelt på spillere, officials, dommere, presse, hjælpere etc.

Vi var tæt på maksimum kapacitet til tirsdagens kamp mod TTH Holstebro # Rhein-Neckar Löwen, hvorved tæt ved 700 personer ikke kan komme ind i Gråkjær Arena på tirsdag.

Til tirsdagens kamp vil spisende gæster blive prioriteret og have fortrinsret til at se kampen. Der er truffet aftale med om madleverancer m.v. Dernæst vil den resterende pulje blive fordelt på de resterende gæster, der har bestilt billet.

Alle gæster, der vil kunne komme ind på tirsdag, vil få nye billetter tilsendt senest mandag kl. 12.00.

De gæster, som vi desværre må annullere, vil få en mail herom, senest mandag kl. 12.00. Vi bestræber os på at gøre det så hurtigt som muligt.

Sæsonkortholdere vil ikke kunne komme ind på tirsdag. Det er ikke muligt at lave en selektion af de få billetter, der er til rådighed, til de mange sæsonkortholdere. Derfor vil sæsonkortholdere i stedet få et forspring til kampen TTH Holstebro # GOG Håndbold, således de er garanteret en plads, vel og mærke, hvis de bestiller billet inden for tidsfristen.

Tirsdagens EHF-kamp vil blive sendt live på ehftv.com, og kampen mod GOG sendes på TV2 Play.

SÆSONKORT vil ikke kunne anvendes fremadrettet

Forud for torsdagens kamp mod Skanderborg Håndbold blev der langt en masse arbejde i at tildele nye midlertidige pladser til sæsonkortholdere og sponsorer. For at gøre det nemt for vores gæster. Disse midlertidige pladser annulleres, og det vil fremadrettet være således, at alle skal bestille en "erstatningsbillet" fra kamp til kamp.

Vi vil forud for kampene informere om tidsrum for bestilling for de enkelte kundegrupper.

Vi håber på forståelse herfor, idet denne model vil give størst mulighed for styring af billetter.

Del på facebook