Billetinformation til TTH Holstebro # Mors-Thy Håndbold


02.09.2020 | Af Jan Facius

Der er som bekendt kun omkring 400 billetter til publikumsanvendelse til den første hjemmekamp i Herre Håndbold Ligaen. De resterende 100 er allokeret til spillere, officials, dommere og hjælpere til kampen.

Som følge af tilskuerbegrænsningerne på grund af COVID19 herunder afstandskrav, vil ingen eksisterende sæsonkort eller sædereservationer være gyldige. Det vil sige, at ALLE skal indløse billet.

Fra torsdag, den 3. september 2020, kl. 8.00 vil det være muligt primært for kundegrupper med faste siddepladser at bestille billet. Den primære baggrund er, at disse faste siddepladser er ”ferskvarer med sidste salgsdato”, hvorimod billetpakker og andre billetaftaler forbliver intakte og kan anvendes senere på sæsonen. Der vil dog være en mindre andel af billetter til anvendelse med billetpakker. Der vil være almindelig setup i VIP-Lounge – dog med respekt for afstandskrav m.v.

Håndbold på abonnement vil fortsat være på pause og de månedlige betalinger vil tidligst blive genoptaget 1. oktober 2020. Abonnenter vil altså ikke kunne bestille billet indtil videre.

Som sæsonkortholdere og andre med fast plads bestiller du billet sådan:

  1. Login ind i billetsystemet.
  2. Under MINE BILLETTER finder du kampen.
  3. Her kan du se din billetoversigt, vælg hent billetter.
  4. Vælg antal billetter (du kan vælge det antal du har sæsonkort, eller antal fra billetpakke).
  5. Vælg billettype (har du sæsonkort kommer der en erstatningsbillet for sæsonkortet, du kan vælge).
  6. Vælg sektion og plads.
  7. Hent billetter (bestil).

Giver billetype adgang til VIP-spisning tilmeldes det særskilt, på sædvanligvis.

Under kampen vil du kunne downloade billetterne, eller du kan sende dem til din mail eller vedkommende, der skal have billetterne.

Mange bliver skuffede over ikke at få adgang til TTH Holstebros kampe i september. Det ved vi, og det er vi rigtig kede af. Vi kan ikke hekse eller trylle, men vi gør det bedst mulige, vi kan. Og på den måde, vi synes er mest fair overfor alle billetholdere. Tilgiv os! Vi sætter vores lid til, at det snart bliver muligt at tilbyde flere af vores fans billetter til kampene.

Kampene bliver ikke streamet på sociale medie på grund af tv-rettigheder generelt. Vi live-opdaterer på Instagram og følg ellers med på Divisionsforeningens livescore på tophåndbold.dk.

Del på facebook