Birkefeldt: En tidlig skæbnekamp mod Århus


16.04.2018 | Af Morten Toft

Onsdag aften skal TTH-herrerne igen i aktion til den tredje kamp i DM-slutspillet, når de gæster Århus Håndbold på udebane.

Simon Birkefeldt håber på oprejsning mod aarhusianerne, ovenpå nederlaget mod Skjern Håndbold, og han understreger at niveauet skal være der fra start.

- Vi løb lidt imod en mur mod Skjern i første halvleg, hvor vi aldrig fandt det flow i angrebet som vi ønskede. Emil Nielsen står en stor kamp og piller lidt glansen af os skytter, siger Birkefeldt og tilføjer:

- Skjern Håndbold kommer på flere måder til at spille den kamp vi ønskede at levere, så på dagen er det fortjent at de står med sejren. Det er ikke en skam at tabe i Skjern, det er et sted ethvert hold kan tabe. Vi er mere irriterede over måden det skete på, men nu gælder det om at komme videre mentalt og stille skarpt ind på Århus.

Den kommende kamp mellem Århus Håndbold og TTH Holstebro er en tidlig skæbnekamp for begge mandskaber. TTH Holstebro har to point før opgøret, hvorimod Århus Håndbold har nul point.

- Den her kamp er nok sidste udkald for Århus Håndbold, hvis de vil opnå en plads i DM-semifinalerne. Samtidig er vi i nogenlunde samme situation, og vi skal gå benhårdt efter de to point, siger Birkefeldt og sætter lidt yderligere ord på Århus:

- Århus spiller med meget store bevægelser, hvor de får backs sat i scene ind over midten og dermed bliver deres angreb meget skudorienteret. Alle i deres bagkæde kan blive brænd varme og virkelig banke den ind udefra. Så vi skal have fundet et forsvarskoncept der kan dæmme op for deres skytter, så de ikke har alt for gode betingelser. Samtidig skal vi gerne få gang i kontraspillet igen, det bliver specielt vigtigt mod Århus.

Kampen mod Århus Håndbold fløjtes i gang onsdag den 18. april, kl. 18.30 i Ceres Arena, Århus.

Del på facebook