Brændte chancer kostede dyrt mod DM-mestrene


30.03.2019 | Af Morten Toft - Foto: FotoReza

TTH Holstebro formåede ikke at hente point i DM-slutspillet mod København Håndbold. DM-mestrene var en tand for stærke på deres hjemmebane, hvor de fik en overbevisende 31-25 sejr.

Brændte chancer var den store hæmsko for TTH's chancer mod København Håndbold. Et utal af chancer blev brændt i kampens første 15 minutter, og selv på de frie chancer stod Johanna Bundsen i vejen i København-målet.

Og netop de mange redninger satte gang i kontrascoringerne i den anden ende, hvilket betød en 12-3 føring til københavnerne efter 15 minutter. 

Frustrationen over de mange brændte chancer satte sine spor hos cheftræner Pether Krautmeyer. 

- Vi brænder nærmest på alt i de første 15 minutter, det var helt vildt. Selvom vi var helt frit igennem, så brændte vi, og så er det ikke nemt at vinde håndboldkampe, siger Pether Krautmeyer og tilføjer: 

- Et hold som København, er for gode til ikke at udnytte så mange brændte chancer. De løb helt naturligt kontra på os, og det var netop det, som ikke måtte ske, hvis vi skulle have en chance på en svær udebane. 

Efter at have været nede 9-17 til pausen, så blev spillet mere stabilt i TTH-lejren, og anden halvleg blev faktisk vundet af TTH set på målscore. 

- Vi kommer godt ud fra pausen og får hurtigt reduceret en stor føring til 15-19. Dog formår vi aldrig at komme tættere på kontakt, men der var flere positive ting i anden halvleg, som vi kan arbejde videre på, siger Pether Krautmeyer.

Inger Smits blev topscorer for TTH Holstebro i kampen med 7 scoringer. 

TTH-damerne skal i aktion igen den 4. april, når man møder Nykøbing Falster Håndboldklub i DM-slutspillet. Kampen spilles i Gråkjær Arena. Køb din billet HER

 

København Håndbold # TTH Holstebro 31-25 (17-9)

Kampstatistik København Håndbold
Redninger: Johanna Bundsen 13/30 (43%) Amalie Milling 4/12 (33%) 
Mål: Anne de la Cour 8, Mai Kragballe 6, Jenny Alm 6, Debbie Bont 4, Linn Blohm 3, Maria Lykkegaard 2, Louise Føns 1, Marie Wall 1.
Udvisninger: 2

Kampstatistik TTH Holstebro 
Redninger: Sara Kececi 0/7 (0%) Louise Egestorp 8/32 (25%)
Mål:  Inger Smits 7, Sarah Stougaard 5, Kaja Nielsen 4,  Lærke Christensen 2, Line Frandsen 2, Siw Aabech 1, Lynn Knippenborg 1, Emilie Bertelsen 1, Sofie Østergaard 1, Ilda Kepic 1.
Udvisninger: 1

Tilskuertal: 752

Del på facebook