Bramming & Co. vil sætte tilskuer-rekord i Gråkjær Arena


01.05.2020 | Af Louise Boo

På initiativ af landsholdsspiller, Magnus Bramming, og de øvrige nuværende dame- og herreligaspillere i TTH Holstebro, sætter spillerne et STØT OP tiltag i gang. – Et tiltag som klubben sætter stor pris på i en økonomisk udfordret tid.

Med beslutningen om at afslutte ligasæsonen før tid, får TTH Holstebros ligaherrer, efter en meget flot sæson, ikke mulighed for at tilkæmpe sig en DM-medaljekamp i maj måned, hvor der ellers lå en økonomisk stor gevinst for klubben.
 
Spillernes STØT OP tiltag går ud på følgende:

For kun kr. 25,- kan du købe en billet til den aflyste DM-medalje kamp den 30.maj, og på den måde støtter du klubben. Samtidig er du med i forsøget på at slå fiktiv tilskuer-rekord i Gråkjær Arena. 

Bramming & Co. går nye veje for at hjælpe klubben økonomisk.

- På nuværende tidspunkt skulle vi have spillet slutspil og kæmpet for en pokal og medaljer til klubben, og samtidig give alle vores tilskuere og fans store, fælles oplevelser i Gråkjær Arena. Vi savner at spille håndbold og savner også meget vores tilskuere, fans og sponsorer. Ligesom mange andre arbejdspladser er vi hjemsendte, mens klubben kæmper en hård kamp for klubbens fremtid. Vi spillere vil gerne hjælpe og derfor dette initiativ for ligahåndbolden i Holstebro, siger Magnus Bramming.

Vær med til at sætte fiktiv tilskuer-rekord i Gråkjær Arena – vi skal over 3.250 tilskuere.

- Nu har du mulighed for at støtte klubben og hjælpe os spillere i dette fiktive rekordforsøg.  Vi ønsker at slå tilskuerrekorden på 3.250 tilskuere i Gråkjær Arena og skabe en ny håndboldfest sammen – og hver for sig, siger Magnus Bramming.  

Sådan deltager du i rekordforsøget – Mobilepay 885251

  • Deltag nemt og hurtigt via Mobilepay nr. 885251
  • Køb en billet til den fiktive ”DM-medalje kamp” og vis din støtte til ligahåndbolden
  • Pris pr. billet KUN kr. 25 – du får 5 billetter for kr. 100,-
  • Køb også billetter som virksomhed (du får kvittering): Kontakt Jan Facius på jan@tthholstebro.dk.

Blandt alle deltagerne trækkes der lod om 20 originale TTH-dame og herrespilletrøjer fra denne sæson, (hjemmebane- og udebanetrøjer). Spilletrøjerne er signeret med spillerautograf.
 
I fællesskab er vi stærkest – her støtter du både dame- og herrehåndbolden i Holstebro.
 
TTH-hilsen fra alle dame- og herreligaspillerne
 

Del på facebook