Bramming: EM-oplevelse, selvtillid og ærgrelse


25.01.2020 | Af Louise Boo

EM er fortsat i gang, men Danmark og dermed Magnus Brammings rolle er udspillet. TTH-fløjen sætter ord på EM, der trods en skuffende dansk placerring, har givet en masse selvtillid og står printet fast som en oplevelse af de helt store.

- Det var kæmpe stort at stå på den største scene for landsholdet foran så mange danskere i Malmø. Men man sidder da tilbage med en lidt bitter følelse over ikke at gå videre, så det overskygger det lidt nu. Men da jeg var i det, var det super fedt, siger Magnus Bramming.

Han uddyber, hvordan EM-debutten og de mange minutter på banen var med til at indkassere lidt ekstra point på selvtillidskontoen.

- Det giver et selvtillidsboost at være med landsholdet og være en af de få, der prøver at være med. Og selvom jeg var det klare andenvalg, fik jeg grebet chancen, da den var der, siger Magnus Bramming.

Det var særligt i kampen mod Ungarn, at Magnus Bramming gjorde sig positivt bemærket. Så positivt, at det ikke gik ubemærket hen hos TV-kommentatorer, radioværter og rivalerne i Skjern, hvor Anders Eggert var ude at rose TTH-fløjen for den flotte indsats på et kritisk dansk tidspunkt.

- Det var sjovt at score seks mål mod Ungarn, og det er altid rart at kunne hjælpe holdet, siger Magnus Bramming.

Selvom det kun blev til tre kampe for Danmark, har EM været en kæmpe oplevelese for den hurtige fløj. Han håber at kunne bruge erfaringen fra slutrunden i de kommende kampe for TTH.

- Jeg har fået mere rutine i de helt store kampe. Og fordi målmændene har været så gode, giver det også noget i forhold til at være ekstra kreativ, hvor man skal skyde på mål. Så det kan jeg selvfølgelig tage med i resten af sæsonen, siger Magnus Bramming.

Han ser frem til en begivenhedsrig sæson med spændende kampe og en masse mål i ligaen, EHF Cuppen og Santander Final4. 

Magnus Bramming og resten af holdet spiller deres første kamp d. 31. januar, når TTH Holstebro møder KIF Kolding.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Winefamly.

 

Del på facebook