Bramming lynet nedlagde rivalerne fra Skjern


13.12.2018 | Af Morten Toft - Foto: Louise Boo Jespersen

TTH Holstebro fik den 4. rivalsejr i streg mod de grønne torsdag aften i Gråkjær Arena. En flyvende Magnus Bramming førte an i 32-30 sejren mod Skjern Håndbold, foran 2.845 tilskuere.

"En tempofyldt kamp, der havde alt at byde på!"

Sådan kan man hurtigt opsummere et spændende og intenst rivalbrag mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold. Der var fart over feltet fra start i opgøret, og scoringerne væltede ind i begge ender - scoringer, som fyrede godt op om stemningen i Gråkjær Arena. 

Efter 13 min. var der scoret 20 mål i rivalopgøret til stillingen 10-10, og her var aftenens hovedperson, Magnus Bramming, i hoppla med 6 scoringer på 6 forsøg. De mange mål fik ingen ende forløbigt, men TTH Holstebro var mest effektive hen mod pausen, samtidig med et mere kompakt forsvar fik lukket af for Skjern-skytterne. Dermed kunne de hvide gå foran til pausen med en føring på 21-16. Patrick Westerholm har stor cadeau til drengene for de første 30 min.

- Kampen foregår i et meget højt tempo, og selvom det bliver lidt "tjubang-håndbold", så synes jeg at vi håndterer det rigtig godt. Vi har stor effektivitet, og vi lægger maximum energi i alt hvad vi gør. Det var en rigtig herreindsats med den rette rival mentalitet, siger Patrick Westerholm. 

Efter pausen forblev føringen komfortabel, indtil en 7 minutters scoringspause blev problematisk for TTH. Målkrisen skabte kontakt i opgøret, og efter 50 min. var føringen reduceret til 29-28. 

Et indhop fra bænken af Sebastian Frandsen blev dog særdeles afgørende, og den store målvogter diskede op med ikke mindre end 2 strafferedninger i slutfasen, og så netop mod Anders Eggert. Redningerne kombineret med fin kontrol over nerverne i slutfasen betød at TTH Holstebro trak en 32-30 sejr med i omklædningen fra rivalopgøret. 

Patrick Westerholm var en tilfreds cheftræner efter kampen.

- Skjern spiller en rigtig god kamp og de kommer i en langt bedre version end tidligere i sæsonen. Det var ikke en nem kamp, men jeg synes vi håndterer opgaven med stor koncentration, og holder et højt niveau i en lang periode. Vi glæder os meget over den her sejr, og jeg synes vi fortjener den i dag, siger en glad, Patrick Westerholm. 

Magnus Bramming var den helt store profil i rivalbraget, og TTH-fløjen blev fortjent kampens spiller med 11 scoringer på 13 forsøg. Mon der ligger en kåring til Rundens Hold for 6. gang i sæsonen rundt om hjørnet? 

Den næste udfordring for TTH Holstebro er allerede på tirsdag den 18. december, hvor der spilles Santander Cup knockout mod Århus Håndbold. Kampen afgør om TTH Holstebro får videre adgang til det prestigefyldte Santander Final4 i Jyske Bank Boxen. Køb din billet til kampen HER

 

TTH Holstebro # Skjern Håndbold 32-30 (21-16) 

Kampstatisk TTH Holstebro:
Redninger: Simon Gade 11/35 (31%) Sebastian Frandsen 6/11 (54%)
Mål: Magnus Bramming 11, Kasper Kildelund 4, Kay Smits 4, Peter Balling 4, Jonas Porup 3, Jac Karlsson 2, Lars Mousing 2, Vignir Svarvarsson 1, Viktor Östlund 1.
Udvisninger: 3

Kampstatistik Skjern Håndbold
Redninger: Emil Nielsen 9/29 (31%) Björgvin Pall Gustavsson 2/12 (16%)
Mål: Anders Eggert 8, Jesper Konradsson 7, Eivind Tangen 5, Bjarte Myrhol 4, Sebastian Augustinussen 3, Thomas Mogensen 2, Kasper Søndergaard 1.
Udvisninger: 2

Tilskuertal: 2.845

Del på facebook