Bramming og SPRØD støtter handicap-håndbold


07.03.2021 | Af Louise Boo

Et stærkt partnerskab mellem TTH-profilen Magnus Bramming og hans personlige sponsor, Restaurant SPRØD, sætter en ny spændende pizza på restaurantens menukort. Samtidig støtter salget af denne pizza handicap-håndbolden i ”Special Olympic”.

Navnet på den nye pizza hos restaurant SPRØD er ”VERDENS BEDSTE BRAMMING”.

Ideen om en Bramming-pizza kom i kølvandet af Magnus Brammings VM-guldmedalje med landsholdet i januar. Derefter er det gået stærkt. Magnus Bramming har været på besøg hos Restaurant SPRØD, hvor TTH-spilleren sammensatte sin favoritpizza til menukortet.

- Magnus Brammings præstation med landsholdet var fantastisk, og det synes jeg fortjente en pizza med Bramming. Han er en super god spiller og en stærk TTH-profil, som vi er stolte af at være personlig sponsor for, siger restaurantens medejer, Aytac Akkaya.

Bramming: Flot opbakning af SPRØD til handicap-håndbolden i Holstebro

Hos Magnus Bramming er der stor glæde og stolthed over at få en pizza opkaldt hos Restaurant SPRØD. Han glæder sig også over, at SPRØD var klar til at bakke op om ideen om at støtte håndboldholdet, ”Special Olympic”.

For hver solgte pizza, går der 10 kr. til håndboldholdet.

- Da Special Olympic-holdet har givet en flot og trofast opbakning til ligaholdet i al den tid jeg har været her, så synes jeg, det er fortjent med ekstra opbakning til holdets aktiviteter. I denne tid med restriktioner, er der brug for ekstra midler til at få holdene i gang igen og fastholde dem med spændende aktiviteter. Derfor håber jeg, der bliver solgt rigtig mange pizzaer, siger TTH-profilen som takker sin gode ven, Aytac Akkaya for flot opbakning.

Special Olympic består af håndbold for udviklingshæmmede og bag holdet står frivillige ledere fra Holstebro Håndbold og TTH Holstebro.

Salget af ”VERDENS BEDSTE BRAMMING” pizza starter tirsdag den 9.marts.

 

Del på facebook