Bramming om rekordaften: Rørende


17.09.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

Der var stående applaus til Magnus Bramming, da han inden her til aften blev hyldet som ny indehaver af klubrekorden. 

- Det var en utrolig rørende aften. Selvfølgelig ville jeg, og resten af holdet, gerne have haft en sejr, men sådan skulle det ikke være denne gang, sagde venstrefløjen efter aftenens fejring. 

Inden kampen modtog Magnus Bramming gaver fra Vestjysk Bank og sin personlige sponsor Restaurant SPRØD, ligesom TTH-direktøren, og nu forhenværende rekordholder, John Mikkelsen, sagde et par ord til venstrefløjen.

Overvældende aften
Desuden havde hele familien Bramming, som så mange gange før, taget turen fra Sjælland. Mor, far, søster, svigerforældre, venner og ikke mindst Magnus’ datter og kæreste stod klar på tribunerne for at tage del i hans specielle aften.

- Jeg er meget beæret over den modtagelse, jeg fik her til aften. Min familie og venner havde taget turen fra Roskilde. Den flotte hyldest fra publikum. Alle de flotte ord jeg fik med på vejen af holdkammeraterne og John Mikkelsen. Det var meget overvældende – på den gode måde, afsluttede Bramming.

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant SPRØD

Næste hjemmebanekamp er tirsdag den 28. september, hvor CP Sporting gæster Gråkjær Arena i European League. Køb din billet her

Del på facebook