Bramming opfordrer: Alle mand i arenaen!


22.11.2018 | Af Morten Toft - Foto: Alex Paulsen

TTH Holstebro står overfor et europæisk knockout-brag når de på lørdag tager imod franske Pays d’Aix Université handball Club (PAUC). 25-25 blev udgangspunktet fra den første kamp i Frankrig – og dermed kan en sejr i Gråkjær Arena sikre videre avancement til EHF Cup gruppespillet.

TTH-fløjen, Magnus Bramming har en klar opfordring til alle klubbens tilhængere før den vigtige kamp.

- Vi får brug for alle mand i arenaen til knockout kampen. Hver tilskuer, som støtter os kan gøre en kæmpe forskel om vi kan avancere videre til EHF Cup gruppespillet - så på hele holdets vegne opfordrer jeg alle til at komme og støtte os, siger Magnus Bramming og tilføjer: 

- Hele truppen er parat til at gå benhårdt efter at komme videre ud i Europa, men det bliver ikke nemt at slå PAUC. Det franske mandskab er nok et ukendt lod for mange af vores vanlige tilskuere, men der skal ikke herske tvivl om at vi møder et meget stærkt hold.   

Magnus Bramming fastslår, at selvom TTH Holstebro fik et godt udgangspunkt med 25-25 resultatet i det sydfranske, så er intet afgjort før lørdagens kamp.

- PAUC er ikke et østeuropæisk hold som spiller 20% bedre på hjemmebane end hvad de gør på udebane. De franske hold ved også hvordan det er at spille på udebane, så det bliver absolut ikke nemt og vi skal virkelig præstere hvis vi skal være holdet som går videre til EHF Cup gruppespillet. Det er en vind eller forsvind kamp, som har alt spænding før den starter, siger Magnus Bramming. 

TTH-fløjen mindes sidste års EHF Cup kvalifikations skuffelse, hvor det hele blev afgjort i de afgørende sekunder i returkampen i Gråkjær Arena.

- Sidste år røg vi ud med mindst mulig margin, og det var selvfølgelig hamrende ærgerligt, men når kampene kommer ned til de helt tætte afgørelser, er det samtidig der hvor det er sjovest. Og jeg tror det bliver tæt og sjovt igen på lørdag mod PAUC, slutter TTH-fløjen.

EHF Cup kampen mellem TTH Holstebro og PAUC spilles lørdag kl. 16.00 i Gråkjær Arena. Køb din billet HER

Del på facebook