Bramming: 'Publikum kan vinde håndboldkampe'


15.04.2022 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Om en uge venter endnu et drabeligt opgør mod SønderjyskE i Gråkjær Arena, når TTH-drengene spiller første kvalifikationskamp. Og i disse tætte opgør er god opbakning fra lægterne livsvigtigt, understreger Magnus Bramming. 

- Vi skal ud og hente nogle sejre i kvalifikationsspillet. Og det skal meget gerne være på hjemmebane. 

Sådan indleder Magnus Bramming, da vi beder ham se frem imod SønderjyskE-kampen, der spilles næste fredag. 

 

Et parameter, man ikke kan træne på…

TTH-spillerne har brugt den seneste uge på at stå stærkest - både fysisk og taktisk, så man er klar til det pres, der kommer fra sønderjyderne. 

Der er dog ét vigtigt parameter, hvor TTH-spillerne hverken kan træne muskler eller taktik for at optimere, og det er på…tilskuerpladserne.  Her håber og tror Magnus Bramming, at publikum vil fortsætte de imponerende takter, man har set til de seneste hjemmekampe:

- Den gode stemning i hallen har været med til at løfte vores spil, og jeg håber også, at publikum har fået en god oplevelse. Desto flere der kommer i hallen; desto federe bliver det at komme til håndbold, siger venstre fløjen og fremhæver den seneste kamp mod SønderjyskE, hvor det lykkedes at lave et vigtigt comeback i slutningen af kampen:

- Jeg er overbevist om, at publikums overdøvende opbakning var med til at sikre os 1 point mod SønderjyskE. Når kampene spidser til og pulsen kører på max, så er det et tændt publikum, der kan være med til at afgøre, om man vinder eller taber håndboldkampe, siger Magnus Bramming og slår fast:

- Derfor er det livsvigtigt, at folk kommer i hallen næste fredag, så vi kan jagte de ekstra procenter, der gør, at man vinder håndboldkampe. 

 

Personlig sponsor for Magnus Bramming er Restaurant Sprød.
Du kan komme ind til kampen mellem TTH Holstebro og SønderjyskE for kun 25 kr. Køb dine billetter ved at klikke her

 

Del på facebook