Bramming: Vi kan bryde Aalborgs sejrsstime


07.10.2019 | Af Morten Toft - Foto: Fotograf Ole Mortensen

Onsdag aften kommer ligaens nummer ét på besøg i Gråkjær Arena Holstebro.

De danske mestre og pokalmestre fra Aalborg Håndbold tropper snart op i Holstebro til et spændende topopgør i Primo Tours Ligaen.

De rødblusede nordjyder har igen i år vist sig skarpe med både en topplacering i Primo Tours Ligaen samt en placering som etter i deres Champions League gruppe. Og Aalborg-mandskabet er ovenikøbet ubesejret i begge turneringer.

Magnus Bramming anerkender den tydelige kvalitet hos den kommende modstander, men han tror på, at TTH-mandskabet kan være det første hold, som slår dem i den nye sæson:  

- Aalborg er kommet godt fra start, og de har genfundet den form som de havde i sidste sæson. Det er et klassemandskab, hvor især deres forsvar og målmænd er det som vi skal bryde ned for at have en god chance, siger Magnus Bramming og tilføjer prompte:

- Men vi har en god chance imod dem, og jeg tror vi kan bryde deres sejrsstime på vores hjemmebane i Gråkjær Arena. 

Og troen på en sejr mod Aalborg er absolut ikke ubegrundet. I de to seneste kampe er det blevet til storsejre på 38-30 (KIF Kolding) og 36-22 (Nordsjælland).

- Vi har spillet rigtig godt de sidste par kampe, og det har været tiltrængt for os. Sejrene har givet en god position selvtillid, og truppen virker mere sammenspillet for hver kamp der går, siger Magnus Bramming, som glæder sig til en tidlig topkamp:

- Vi er spændte på at møde Aalborg i Gråkjær Arena, og jeg håber vi får en tæt topkamp, hvor vi bare giver den gas med flow i spillet, slutter Magnus Bramming.

TTH Holstebro møder Aalborg Håndbold til SUPERONSDAG i Gråkjær Arena. Kampen spilles kl. 18.30.

Køb billetter her

 

Læs også: Magnus Bramming udtaget til Bygma Golden League

Del på facebook