BSV-forbandelsen brudt


05.02.2019 | Af Nanna Gantriis Mortensen

TTH's herrer vandt en vigtig udebanesejr, da de slog topmandskabet BSV efter en hård og målrig kamp. Sejren betyder, at TTH holder fast i toppen af tabellen og nu indtager tredjepladsen med seks runder tilbage af grundspillet.

De fleste håndboldkampe ender med to point til vinderholdet. Her til aften var der nærmere tale om fire point til kontoen, da TTHs herrer vandt 37-33 over topholdet BSV på udebane. 4-måls sejren betyder nemlig at TTH er bedre indbyrdes end lokalrivalerne, hvilket kan få stor betydning, når stillingen gøres op i april. 

TTH startede kampen med store nerver og kom hurtigt bagud 2-0. Herrerne fandt dog igen fodfæste, og fik vendt 3-1 til 6-8 i TTH's favør. Fejl fra TTHs side blev dog straffet hårdt af BSV, og holdene fulgtes derefter op gennem 1. halvleg. En stærkt spillende Jonas Porup var millimeter fra at banke TTH foran med én pind på et tremeterkast efter pausefløjt, men træværket stod i vejen, og derfor måtte de to hold gå i omklædningen helt lige 16-16.

Det høje tempo fortsatte i anden halvleg, hvor især Peter Balling og Jonas Porup bidrog til målscoren. Ligeledes stemplede Sebastian Frandsen ind i målet med et par vigtige redninger, og Kay Smits var sikkerheden selv fra både højrefløj og straffepletten. Dette skabte hul ned til hjemmeholdet, og TTH så sig derefter ikke tilbage. Dermed kan herrerne vende tilbage til Holstebro med sejr på 37-33, og hvad der føles som fire point, i bagagen.

En af de spillere som kunne vende hjem til Holstebro med et smil var TTHs Jonas Porup. Med otte mål på elleve forsøg var venstrebacken en af kampens nøgleprofiler:

- Det var en hård kamp, hvor der blevet gået til den i begge ender. Heldigvis var det dog os, der lukrerede mest på det. Vores etablerede angrebsspil lykkedes rigtig godt, og vi kommer til nogle gode chancer som lykkeligvis ender i netmaskerne. Alt i alt synes jeg, at vi har et godt flow i vores angrebsspil, og vi vinder vores mand-mand-dueller hvilket gør, at vi kan tage to rigtig vigtige point med hjem til Holstebro.

Næste kamp for TTHs herrer er allerede på lørdag, når holdet skal i ilden mod rumænske HC Dobrogea Sud Constanta i EHF Cuppen. Drengene har brug for al den støtte de kan få i kampen om den europæiske drøm, så kom i hallen og få en fed lørdag eftermiddag i Gråkjær Arena. Billetter kan købes HER

 

BSV # TTH Holstebro 33-37 (16-16)

Kampstatistik BSV

Redninger: Kasper Larsen 3/23 (13%), Aljosa Rezar 4/21 (19 %)
Mål: Johan Hansen 10, Sebastian Skube 6, Nikolaj Øris 4, Jacob Lassen 3, Jesper Nøddesbo 3, Nikolaj Markussen 3, Michael Knudsen 2, Mads Øris 2
Udvisninger: 3

Kampstatistik TTH Holstebro

Redninger: Simon Gade 0/5 (0%), Sebastian Frandsen 8/36 (22%)
Mål: Peter Balling 10, Jonas Porup 8, Kay Smits 6, Viktor Östlund 4, Magnus Bramming 3, Vignir Svarvarsson 2, Jac Karlsson 2, Lars Mousing 1, Kasper Kildelund 1
Udvisninger: 5

Tilskuertal: 2.296

Del på facebook