Cheftræner efter nederlag: Ikke godt nok


28.10.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Louise Boo

Det blev slet ikke TTHs kamp, da holdet torsdag aften tabte til Lemvig-Thyborøn med cifrene 26-32. Cheftræner Søren Hansen er frustreret og langt fra tilfreds med kampens forløb. 

Ærgrelse og frustration var de to dominerende følelser hos cheftræner Søren Hansen efter nederlaget til Lemvig-Thyborøn:

- Vores dårlige start kommer til at forfølge os igennem hele kampen. Vi laver mange tekniske fejl og tager nogle uhensigtsmæssige beslutninger, som Lemvig straffer hårdt og kontant. Det er ikke godt nok fra vores side i dag.

Nederlaget til naboerne nager cheftræneren, der forsøger at lede efter forklaringer og løsninger:
- I den seneste tid har vi haft udfordringer med at få vores spil til at hænge sammen. Spillere kommer tilbage fra skader, og det kræver tid samt masser af gentagelser at få spillet dem ind på holdet igen. Vi mangler ganske enkelt gentagelser og tid, inden vi kan finde tilbage til vores koncept og trygge base, analyserer Søren Hansen.

Landsholdspause skal bruges til at genopbygge
Med landsholdspausen i den kommende uge har Søren Hansen tid til at analysere på sit mandskab og ikke mindst pleje de skader, der stadigvæk fylder på TTH-holdet.

- Vi må rejse os fra denne oplevelse. Nu handler det om at få bearbejdet kampen og derefter rejse os som en samlet enhed. Det har vi gjort før, og det skal vi også nok gøre denne gang.

Personlig sponsor for Søren Hansen ID Identity
Næste hjemmekamp er onsdag den 10. november, når der spilles Santander pokalkvartfinale mod Aalborg Håndbold.

Del på facebook