Christian kom inden for stregerne igen


27.11.2021 | Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Siden februar måned har Christian Jensen måtte se til fra sidelinjen, efter han pådrog sig en knæskade. Lørdag eftermiddag var han så tilbage på banen – til stor glæde for holdkammeraterne og hovedpersonen selv.

Der var klapsalver og hujen fra holdkammeraterne og de medrejste TTH-fans, da Christian Jensen krydsede udskiftningsstregen og indtog højre fløj i det 25. spilminut mod Skive fH. 

Forklaringen bag jublen skal findes i nordjydens højre knæ – eller rettere knæets brusk og menisk. Det var nemlig blevet helt klar til kamp, efter han har været væk fra håndboldbanen i ni lange måneder:

- Jeg har snakket meget med vores fysioterapeuter om vores målsætning i løbet af dette skadesforløb. Her har målet hele tiden været at krydse udskiftningsstregen og komme ind på banen, siger Christian Jensen og forklarer ideen bag metaforen:

- Det er hårdt at gå uden for stregerne. Det er her al den kedelige og ensformige genoptræning foregår, mens man drømmer om at komme ind og spille håndbold. Derfor var det også den fedeste fornemmelse at krydse stregen i dag og vide, at vores mål var nået, siger højre fløjen med det karismatiske smil, mange tilskuere i Gråkjær Arena formentlig allerede er stødt på.

’Nu skal jeg blive komfortabel inden for stregerne’
20 minutter og to mål blev det til, inden Christian Jensen gav højrefløjen tilbage til Rasmus Kier, og kunne sætte sig ud til krammere og skulderklap på bænken. Den kommende periode skal han bruge på at komme helt tilbage på banen og få banket ni måneders kamp-rust af sig:

- Nu er jeg kommet indenfor stregerne. Næste mål bliver så at blive helt komfortabel og spille godt derinde. Jeg skal spilles helt ind i vores forsvar og angreb, men samtidig skal jeg passe på både knæ og hoved, så jeg kan komme 100% tilbage og bidrage til holdet, afslutter højrefløjen

Personlig sponsor for Christian Jensen er Vestjysk Bank.

Del på facebook