Christoffer Cichosz sulter efter håndbold


03.07.2020 | Af Nanna Gantriis Mortensen - Foto: Photo Overlund

En brat afslutning på 2019/20-sæsonen har givet TTHs ligaspillere en ekstra lang forberedelse til den kommende sæson. Efter 4 måneders pause glæder Christoffer Cichosz sig til snart at kunne løbe ind til kamp i den hvide TTH-trøje.

Efter coronapandemien lukkede landet ned i midten af marts, har håndboldligaen ligget stille, og spillerne har været henvist til hjemmefitness og løb i skoven for at holde formen ved lige. Nu venter en ny sæson så forude og Christoffer Cichosz længes efter at trække i TTH-trøjen igen:

- Den ufrivillige pause har skabt en ekstra sult hos mig. Jeg glæder mig til at få en hverdag med kampe og træning i hallen sammen med holdkammeraterne. Forhåbentlig får vi også lov til at gennemføre Final4, og vi må komme ud i Europa og spille kampe, siger stregspilleren og tilføjer med et smil:

- Og så glæder jeg mig selvfølgelig til vi får lov at spille for en fuld Gråkjær Arena.

Perspektiv på tilværelsen
Pausen har dog også bragt gode ting med sig mener Christoffer Cichosz:

- For mit eget vedkommende har denne lange pause fået mig til at indse, hvor glad jeg er for at spille håndbold, og hvor meget jeg savner det. Jeg glæder mig helt vildt til vi snart må spille kampe igen.

Christoffer Cichosz og holdkammeraterne møder ind til første træning forud for 2020/21-sæsonen i uge 29.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen og Blindkilde

Del på facebook