Cichosz: Ærgerligt, men jeg har stor forståelse


13.03.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

Som følge af regeringens Corona-anbefalinger blev herrerne torsdag morgen sendt hjem fra Gråkjær. Samtidig er EHF-kampe udskudt på ubestemt tid, og håndboldligaen er sat i bero i 14 dage. Ifølge Christoffer Cichosz er det en uvis situation, men han har stor forståelse for beslutningerne.

Der er ting, som er vigtigere end håndbold, og det er vi omfattet af, siger Christoffer Cichosz.

For selvom han ærgrer sig over aflyste håndboldtræninger og kampe, er håndbolden blot en af mange områder, som er berørt af Corona-virus i Danmark. 

- Vi er da trætte af ikke at kunne spille, men det er ude af vores hænder og dermed også nemmere at respektere, siger Christoffer Cichosz. 

Han og holdet har hver især fået individuelle træningsprogrammer med hjem, som indeholder løb og styrketræning. Formen bliver dermed holdt ved lige, men den mangelnde fællestræning sætter ifølge Christoffer Cichosz en lille stopklods i en ellers god rytme, som holdet havde bygget op.

- Efter en hård periode med skader, var flere spillere kommet tilbage, og vi havde kæmpet os frem til et spændende slutspil, der også skulle kulminere med Final4, siger den rutinerede stregspiller.

TTH Holstebro ligger p.t. på en 3. plads i ligaen med muligt avancement til 2. pladsen. Uanset Divisionsforeningens endelige beslutning om at fuldføre eller aflyse de resterende kampe, er TTH Holstebro et tophold i Primo Tours Ligaen.

Indtil EHF og Divisionsforeningen kommer med det næste træk, væbner Christoffer Cichosz & Co. sig med en god portion tålmodighed.

- Nu må vi jo se, om der sker ændringer de næste 14 dage. Det er lidt en mærkelig limbo at stå i, hvor folk på hver deres måde må forholde sig til opgaven.

Personlig sponsor for Christoffer Cichosz er Jakobsen & Blindkilde.

 

 

 

Del på facebook