Cichosz kæmper for at blive klar


19.05.2021 | Af Louise Boo, foto: Ole Mortensen

Med fem dage til første semifinale, er der fuld gang i forberelserne og kamptræningen på banen. Udenfor er der er også nok at se til. Christoffer Cichoz gør nemlig alt hvad han kan for at blive klar til opgøret mod Bjerringbro-Silkeborg. Men intet er sikkert. 

- Jeg ved ikke, om jeg deltager. Jeg kæmper hver dag for at nå det, men om jeg når det, vil tiden vise. De andre har heldigvis gjort det fremragende i mit fravær, siger anføreren. 

Bjerringbrog-Silkeborg, som gæster Gråkjær Arena 2. pinsedag, er ifølge Christoffer Cichosz en særdeles stor opgave og en modstander, som fra december og frem kom ind i en rigtig god stime.

- Jeg syntes dog deres spil har set mere svingende ud i slutspillet, men vi ved også, at de har mange spillere med stor erfaring i netop de her kampe. Så vi skal virkelig spille godt, hvis vi skal vinde, siger Christoffer Cichosz.

Han og holdet har hjemmebanefordel i en eventuelt tredje kamp, hvis TTH Holstebro og Bjerringbro vinder en kamp hver. Og med regeringens nye udspil, åbnes der op for tilskuere, og dermed er der lagt op til en håndboldfest for både spillere og tilskuere. 

- Vi har kæmpe tro på egne evner og tror på, at vi med 1200 tilskuere i ryggen kan angribe semifinalekampene og vinde samlet, runder Christoffer Cichosz af.

Du kan se kampen på mandag på TV2 kl. 14.

Personlig sponsor for Christoffer er Jakobsen & Blindkilde.

Del på facebook